Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

mysiga dagar med familjen. åkte skidor hela dagen igår i underbart väder och åkte icecart idag. dock har min iphone gått sönder så jag känner mig väldigt handikappad så bätte kunde de vara. familjen har begett sig hemåt och jag laddar inför en fotbollskväll!

Likes

Comments

sjukt rolig kväll igår, sinnessjukt bra väder idag, stekt på trestol topp och family har kommit till stöten i några dagar! hemma efter tacos och efterrätt nu ska jag snart bädda ner mig.

Likes

Comments

en riktigt rolig kväll på tipi igår, en dag i backen med korvgrillning och sen dajmboll i solen samt pratat med min kära erika som hänger i bikini och jag i skidkläder, snacka om kontraster! nu ska vi hoppa in i duschen och senare bege oss mot harrys för timbuktu. kuung

Likes

Comments

en sväng till sälen för lite handling av mat och annat behövligt, stopp på mcdonalds och sen skidåkning i solen med afterski. underbar dag! nu ska vi laga en fin lördagsmiddag med niklas med efterrätt och sen iväg på förfest. ha en kung kväll!

Likes

Comments

världens bästa väder, sandra har anlänt till stöten och vi har haft pannkakstorsdag! sjukt bra dag och en helg framför oss. kan inte bli så pjåkigt!

Likes

Comments

jobbigaste dagen på länge, trippeln i nio timmar med kö till airbagen är inget att rekommendera. men att avsluta dagen med grillade hamburgare och personalaktivitet är däremot roligare! sportservice är bäst.
nu har jag lagat flygande jacob till matlådan imorgon och ska lägga mig snart för det är clinic tidigt klockan sju och sen jobb till sex innan sandra anländer till stötens trakter!

Likes

Comments

jobbat trestol och trippelstängning, slut som människa men när jag kom hem lagade vi till finmiddag a´la niklas och jag fick äntligen äta mina saknade kroketter! blir en grymt lugn kväll med lite efterrätt nu.

Likes

Comments

riktigt värd kväll hos åmål med anna marie och maja. haft lär känna varandra bättre kväll och kollat på massa bilder, sjukt mysigt! nu ska jag sova för imorgonbitti har vi morgonclininc hopp och jibb, jävlar vad jag ska glänsa! godnatt

Likes

Comments