Header

segt att vakna imorse med trots att man fick sova två timmar extra. hämtade nycklarna till lägenheten, lite lycklig tjej, imorgon går första lasset!!

och så klippte jag mig innan skolan, ca fem centimeter men känns snarare som en meter.

nu ska jag packa och stå i, det är ju inte det roligaste man kan göra! 100 000 saker som ska med.

inte världens roligaste bild, men gääälet bra nycklar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

skjut mäh, var min första tanke imorse! men tog mig upp för matte på morgonkvisten. håltimme och lunch till 12.20 när vi ser en stor lapp på dörren att samhällskunskapen är inställd. hur blind kan man vara? skjut mäh var min tanke igen. men efter lite valbo, trevligt sällskap och varm choklad så blev det en ganska bra dag ändå.

Likes

Comments

en söndag är ju alltid en söndag. har gått fram och städat och gått hem igen. lite fläsk och löksås var ju däremot inte helt fel och inte heller scones!
har börjat packa ner lite saker också för på onsdag är det jag som hämtar nyckeln, lite taggad tjej!


lite bad med dessa brudar hade man ju inte sagt nej till! fast båt och sandön hade varit ännu bättre.

Likes

Comments

harrypotter var bra men trodde den skulle vara bättre. kan ju ha varit jag som ville hem och sova.. värsta bilfärden hem, som att köra rakt in i en vägg och jag är mer än glad att jag inte körde. tog ca en och en halv timme att komma hem, sisådär dubbelt bara.
fick ett roligt samtal av fylleerika rund tre tiden och det var ju kul, haha. stora frågan är ju hur hon och kurvan mår idag!

Likes

Comments

dör åt gårdagen, men det var kul! teknik är kung på klassfest…

kom nyss hem och ska strax åka. har varit på invigning av ”tallhallen” här i färnbo, fint namn även om ”vänthallen” hade varit lite roligare.. ikväll blir det lite finmat och harrypotter.

Likes

Comments

det dåliga med att göra om köket är att man får äta frukost sittandes på köksbänken, kylen står i hallen och spisen i vardagsrummet.. men jag klagar inte för snart åker pappa för att hämta lite kebab eftersom det lättaste kanske inte är att laga mat nu.. hur gotttt!

Likes

Comments

tog en promenad i början av oktober. fortfarande sol och fint.

men nu slutet av november, snöstorm, minusgrader, långkalsonger, mössa, vantar och allt man kan hitta.

kan sommarn skynda sig hit? nu ska jag begrava mig i sängen med lite läxa och beverly hills!

Likes

Comments

ledig som sagt. sköönt, men då vaknar man såklart tidigt.

hade tänkt tagit en promenad eller nått annat men vädret samtyckte inte så det sket jag i och åkte mot sandviken istället.

världens bästa väglag och inte alls snö över hela vägen… har hängt med mallan och nu är jag hos farmor för lite mat. dom skulle äta potatisbullar men jag får pizza!
lycklig tjej och ikväll ska jag se lite korpinnebandy.

Likes

Comments

haha jag dör när jag kollar på gamla bilder, vad liten man var. det var tider. synd bara att jag inte vet vart de ännu gamlare bilderna är, österrike, tältning i bäckebo osv. då hade jag fått magkramp på riktigt.

tacka tekniken för att digitalkameror finns!

Likes

Comments

lika roligt att vänta på bussen denna tisdag. bara 30 min sen idag. tack för att det bara är en vecka kvar tills jag bor i min egen lägenhet. kommer. bli. kung.

har hunnit med skola som vanligt, fick tillbaka fysikprovet och att det inte gick kung var väl ingen nyhet men helt klart godkänt i alla fall. bara ett prov kvar på kursen…

nu lite varm choklad och beverly hills. äckligt skönt att vara ledig imorgon?


eller varför inte midsommar och sol på en gång?

Likes

Comments