Header

blir så jäkla trött i fossingarna och benen av att stå hela dagarna. men med lite färgglada fjädrar i öronen flyger man fram. efter dom här veckorna kommer min plånbok eka.

det var förövrigt lite match igår som förlorades med 1-0. godnatt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

började dagen med lite jogging med mamma. gick la fint det och sen började praktiken så sent som halv 12 och det gör den även imorgon. himla skönt men jag har så sjukt ont i fossingarna nu. har nyss ätit lite god mat, kyckling och curry här i lövbacken och får se vad kvällen bjuder på. ha det bra.

Likes

Comments

liite härligt väder! har legat och solat nästan hela dagen, har fått lite färg allt och mina älskade soleksem. har nyss kommit hem från lite jobb och ikväll blir det grillning.

Likes

Comments

skön dag idag, varmt redan tidigt i morse. blev lite 2för1 käk på sibylla till lunch och sen fick jag sluta tidigt på praktiken. har hunnit med att sola och nu blir det lite mat. ikväll desperatehousewives. pouss

Likes

Comments

blev en mysig kväll igår med god mat, bra film och sådär. kom hem och slocknade runt 2. the last house on the left är en bra skräckis.

idag har vi varit och kollat på färnbosmatch mot korsnäs och lyckades även köra lite fel, hamnade påväg mot stockholm och trodde inte jag skulle hinna hem till träningen eller var ens säker på att bensinen skulle räcka, det var kul och vinst med 5-3 blev det för bönderna!

Likes

Comments

första shortsdagen, den riktiga värmen, första ormen och om en timme blir det bussen till sandviken och ikväll gävle, lite mat och kanske bio med emma och jonas.


Likes

Comments

även om vädret inte var bra så blev det en bra dag, fina balfolk och lite grillning på kvällen med några vänner.Likes

Comments

har nyss duschat, blev redigt skitig efter träningen idag. nu blir det såklart några avsnitt beverlyhills med mysfredde och sen sova.
skönt med ledigt imorgon men kuul för balfolket med regn imorgon. men då borde det bli fint till nästa år efter två år av rusk! godkväll


justlikeus

Likes

Comments

nu säger jag godnatt. håller på att somna i soffan. har sålt hus i två dagar nu och när det finns saker att göra är det faktiskt bra kul.
imorgon blir det samma sak, farmor ska bjuda på utemat och sen blir det till att kolla lite korpen på kvällen och övernatta hos snyggfredde.

Likes

Comments

nu ska jag sova. försöka få bort den här sjukan som kommer varje kväll. matchen vann färnbo med 3-2 och efter den har jag gjort om ett filmomslag till fredde och ätit pizza med farsgubben.
imorgon och två veckor frammåt blir det praktik på fastighetsbyrån. så kom in och köp några hus!

Likes

Comments