Header

nu tänkte jag ta och gå en dusch sen så ska jag äta lite och fixa mig, för ikväll äre bygdegården som gäller kan jag lova:D hela färnbos ungar kommer ju säkert kan jag tro plus erikas och simones klassisar;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

har inte hunnit skrivit nått idag direkt och nu hinner jag väl egentligen inte heller. har varit in på bessemer idag och kollat på gymnasium, det var rätt mycket folk. Men nu har jag nog iaf bestämt mig för vad jag ska gå, om jag inte ändrar mig sen förstås, men nu känns det rätt bra. kom hem vid två och sen har jag kollat på desperate housewives och pluggat engelska. sen nu på kvällen skippade jag handbollen och tog det lungt isället. Ja också gjorde jag chokladbollar tills imorn! hade inge kokos eller pärlsocker så då blev det strössel, nej det var inge intressant att läsa så nu tänker jag köra klart glosmaskinen och sen sova.

Likes

Comments

gym med erika blev det på kvällen, riktig hårdträning blev de och får jag inte träningsverk imorn blir jag ledsen, plus kåår på idrotten så nu vill jag veta att det tar! nu kollar jag på dom sista minuterna av bonde söker fru och sen blir de nog lite tv till och innan jag ska slå ihop ögonlocken för dagen så ska jag nog läsa i en bok som vi fick på svenskan, den verkar faktiskt rätt så bra, det lilla jag har läst iaf (Y) och imorn när jag vaknar är det dags för att åka till sandviken och kolla på gymnasium. gonatt!

Likes

Comments

ja då hade nästan en hel dag gått igen då, skolan är slut och nu sitter jag och vilar lite innan jag tänkte ta och göra engelska och läsa bok. Sen får vi väl se om det blir gym eller nått ikväll, skulle vara mys och träffa lite annat folk är dom man träffar i skolan. men jag behöver väl föresten inte gymma idag heller, vi hade kåår, ja det är så där det uttalas, jag vet inte hur det stava. Ja vi hade det iaf på gympan idag, skitjobbigt. Så nu kommer jag iaf att få en massa tärningsverk imorn! men då vet man ju att man har tränat, man får pengar för jobbet. det var inte det där jag tänkte på, nått annat ordspråk men jag kom inte på hur det var.
Nej nu blir det tv och engelska.

 (det där var en övning)

Att det kan vara så lätt att missförstå varann..

Likes

Comments

Skolan idag, fiona var sjuk och elin är ju borta men det kändes faktiskt inte tomt  för de, haha. ja efterskolan köpte jag pepparkaks deg men dum som jag var köpte jag den som var 3 kronor billigare och då var den självklart inte lika go.. Men ja jag bakade ju iaf några pepparkakor istället för att äta upp hela! Jo jag gjorde våfflor också innan jag drog på träning, ja eller vi tränade väl  inte allt för mycket, sprang några varv i våran otroligt stora gympasal och sen så gick vi till erika. Ja de var ju bara erika och jag föresten. Sen nu är jag hemma och borde väl egentligen ta och lsäa lite tyska så jag kan det imorn, vi ska ju ta en resa till berlin, nån som vill följa med`?

Jo nån som har nått tips på vad man kan önska sig i julklapp kanske också?

Likes

Comments

ja skola idag, hur kul som hellst, fiona och jag ¨sågade ihop en julgran, eller ritade och tomy sågade. Sen så var vi så fiffiga och fick med hela klassen på julklappsbyte, sånt som man gjorde på lågstadiet, nått kul lär man ju ha sista året också. Sen efterskolan så pluggade jag för fullt för att bli klar med so:n som ska vara klar och inskickad klockan 12 i natt, ja 00:00 då! Nu på kvällen har jag varit med erika, vi gick till lungan och köpte fika, sen till lars och köpte julmust i sån där 33cl liters flaska, då är så söta så man bara måste ha en, men kolsyran går ur på 3 blåa sekunder och det är ju ett minus, men gott så länge de v arar. Ja vi gick och gymmande och nog var det hårdträning, får se om jag har nå träningsvärk imorn.. ja också blir sova tidigt idag. Ja eller försöka iaf!

Likes

Comments

ja, skola imorn så klart.. Men rätt skönt, hinner itne tänka så mycket på annat, en sak som är bra!
Ja idag har jag städat mest hela dagen känns det som och sen solade jag med erika eller ja hon följde bara med och sen andra avenyn nu på kvällen. sjukt att det är så bra!

Ja igår så skjutsade mammasen oss till bodås, nått nytt ställe där man inte varit förut. Adam hade fest. Sen när vi väl var där så var de rätt så kul tycker jag, patrik fick ju en ny frisyr som jag tror att han fotfarande är väldigt nöjd över, hoppas jag iaf, simone och jag är ju alltså inte annat än duktiga på den fronten då;) Kvällen var rätt så lung och det hände väl inte allt för mycket saker och vid två kom annas mor och hämtade oss, åkte hem och sov rätt så fort.

image8

Hur ska man veta man ska göra?

Likes

Comments

ja kvällen blev väl rätt lyckad, skriver mer sen för nu är jag så trötter att jag vill sova. tjugo i fyra, jag nog är det dags allt.

Varför kan ingen bestämma hur man ska göra, tycka, tänka..

Likes

Comments

ja så är klockan när jag skriver detta;) det blev film med pojkarna istället för klassen hos jocke. Erika och jag tog på oss på oss våra små skor och traskade frammåt för att köpa godis, det blev julmust 😀 sen traskade vi vidare mot erik, vi tänkte för ovanligthetens skulle gå över åkern, om det åkte förbi nån bil så hoppas jag att dom trodde vi var rådjur, apropå det så såg jag 3 eller 4 st när jag åkte hem, haha. 
– Jag såg 34 rådjur när jag åkte hem:P
E – VAAAAAA?
Nej till åkern igen , ja för att komma ända fram till eriks lilla röda stuga, men nej så är det inte det är ett stort gult hus! så lära vi ta oss över ett dike och det gick ju tillslut, första hoppet men man behövde mycket mod för att klara det (Y)
Sen kollade vi på filmen och det var ju rätt bra men jag kan ju inte neka till att ska slumrade till en aning som vanligt… Men sånt hör ju också till.

Nu tänkte jag ta och titta på summerland.

ELIN – Nu kan jag säga att imorn åker jag!
(något man måste säga innan man åker annars kommer man inte iväg..)

Likes

Comments

ja då var det ju helg igen, det är ju inget man är ledsen för, veckorna går så himla fort så det är inte klokt. Skolan var mysig som vanligt, badminton på idrotten, tråkigt att det är så jälva kul när man åker ur direkt. Ja men det blev vi itne ledsen för och sen på eftermiddan kollade vi på en miljödokumentär, vet inte  vad den heter nu men tydligen skulle den var bra och ja lite intressant var den väl. kom hem och sen dess har jag suttit här, ja jag tog en liten paus nyss för att få lite krubb i mig. Och ja ikväll blir det väl fram eller nått, inget speciellt tror jag.

Likes

Comments