Har inte gjort något inlägg sedan den 15:e juni. Midsommar firade jag med min familj hos en annan familj. Sen har jag sett på filmer, spelat Sims 4 och nu spelar jag Sims 2. Och så har min storebror och pappa fyllt år.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Innan jag slutade skolan (den 9:e) fick vi våra betyg (efter att vi hade varit i aulan) sen var jag på studentfest och de senaste dagarna var jag på stan och dansade sen på Willson Dance center (den 12:e), det var sista gången, annars har jag inte gjort något speciellt.

Likes

Comments

I fredags tog min bror studenten och efter det var det fest hos oss. Sen igår så var det nästsista sommarkonserten i grytan och nästa år är det sista. Och idag (för att vi hade konsert) så var min klass och de andra musikklasserna kompensationslediga idag. Och imorgon har jag skolavslutning sen är det sommarlooov!

Likes

Comments

Den 30/5 var jag på Liseberg med kören och igår var jag hemma från skolan och idag är jag på skolan och vi kommer nog få tillbaka våra matteprov. Ny video min videofy: sofiasandquiist och följ mig på min Twitter: SandquistSofia

Likes

Comments

På måndag är det 2 veckor kvar tills jag slutar skolan (den 9:e Juni) och har 2 prov kvar i NO och Matte och Engelska inlämning kvar. Snart sommarlov...

Likes

Comments

Igår såg jag The DUFF på swefilmer på min mini iPad och idag så var det ingen skola (inte imorgon heller) och sen är det lördag och söndag. Men har flera inlämningar och prov innan jag slutar. Finns många filmer jag vill se, Pitch perfekt 2 (som har premiär på min namnsdag imorgon) och Insurgent filmen som är andra filmen i en trilogi. (Har läst de tre böckerna). Och den tredje filmen kommer vara i två delar dock.. Glöm inte att följa mig på Insta och videofy (heter sofiasandquiist).

Likes

Comments

Då har man varit på läger med klassen (onsdag till fredag) och har helg. Kolla också in min senaste video på videofy där jag har filmat på lägret. Heter sofiasandquiist på videofy.

Likes

Comments

Då ska man på läger imorgon :) Men först har jag NO lektion och sen ska jag äta på skolan, men sen åker vi buss. Ska bli såååå roligt : D Kommer vara där tills på fredag, men ska försöka uppdatera mer :)

Likes

Comments

Idag så har jag varit på Sörgården efter skolan där jag också sjöng (i kör) vid brasan. Sen är jag ledig imorgon woop woop.

Likes

Comments

Mycket som har hänt sedan senaste inlägget. Konfirmation (konfirmerades i lördes) och så har skolan börjat. Imorgon efter skolan ska jag fira Valborg och på fredag är det ingen skola för mej : )

Likes

Comments