Jeg er så taknemmelige for at mine venner har støttet mig så meget i den her tur, og ønsket mig held og lykke! Det har også givet mit selvtillid på den her rejse! At vide mine venner støtter mig i det her! Og bare i det hele taget! Så tak til alle jer😘og tak til min skønneste familie! At der er så mange der har fulgt med! Og været så glade på mine vegne! Det betyder rigtig meget!🙏😊
Håber i har nyt at følge med i min rejse!🔥
Og jeg ved virkelig ik hvordan jeg skal takke mine forældre!! Jeg elsker din så højt!! Ved virkelig ik hvad jeg skulle gøre uden dem! TAK TAK TAK!🌍

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Undskyld for at der ikke har været været aktiv på bloggen siden jeg kom hjem, jeg havde bare glemt alt om at ligge noget op på bloggen.
Men nu kan i lige få en opdatering på de sidste dage vi var i Cape town. Vi var på Robbenisland, som jo var den ø Nilson Mandela var på meget af den tid han var i fængsel🕴🏽. Det var virkelig spændene! Vi fik set der hvor Nilson Mandela har brugt meget af sin tid! Hans fængselssælle. Den var rigtig rigtig lille! Det var ikke en meget behagelig seng man havde i fængslet! En meget tynd madras, eller som jo næsten ikke engang en var en madders, nærmere et gulvtæppe. Og så havde han en pude og et tæppe. Så fik vi en rundvisning af en som havde været i fængsel i 18 år. Jeg forstod det som om han var kommet i fængsel på grund af at han arbejdede som nogen våben som var kriminelle. Så vi fik også lige hans historie om hvordan det var at være i fængsel og hvad man fik at spise. Det var ikke mere end suppe og 2 brød, selv til juleaften var det også det de fik? Det er en helt vild tanke! Nå men ja... jeg skulle jo også prøve en dansetime i Cape town, men den dag der skulle være hiphop var der åbenbart lukket. Fordi danselærer troede at Nilson Mandelas fødselsdag var en helligdag. Men det var det jo så ikke men det vidste vi jo ik eller hun. Dagen vi tog til robbenisland var også den dag hvor jeg så tog til dansetime, det var bare en helt anden dansestil end jeg plejede! Så vi tog hen til det sted hvor vi der skulle være dansetime, sådan efter vi havde været på robbenisland. Så der fik jeg prøvet en dansetime, som så SLET! Ikke var den dansestil som jeg normalt danser! Den her dansestil skulle man lave meget af det samme som man gør i ballet👯og hallo! Det er jo ik fordi jeg er go til ballet vel! Men det er jo godt og få prøvet noget nyt. Men lad mig bare sige.... det er ikke den form for dans kommer til at danse igen! aldrig nogensinde! Dagen efter som så var vores sidste hele dag, tog vi på en bustur som varede fra kl. 09:45 til 17.00 hvor vi tog ud for at se pingviner🐧.
Pingvinerne var virkelig søde! Den måde de hopper på det ser virkelig sødt ud! Også det at de er små. Det er bare sødt!
På samme tur vi så pingviner kom vi hen til det sydligste punkt på hele kontinentet📍det er også der var vandene skilles. Det var sp smukt! Det så virkelig også vildt ud!🌊
Så havde min far og jeg også fundet et helt vildt Nice spisested! Det er sådan meget unikt fordi der er ingen ting der er ens der. Fx stolene kan være store træ stupper, eller noget der lignede en stor dåse. Selv borderne de var lavet af store træplader, det så virkelig Nice ud. Så det var der vi bruget vores sidste aften🌃De lavede noget virkelig godt mad derhenne. Det var sådan at jeg havde løst til at spise der igen! Vi burte virkelig ha sådan en sted i Ry! Jeg er sikker på at mange teenager ville hænge ud der!
Og nu er det dagen hvor vi skal hjem😒. Men hold da helt op! Det her været en helt FANTASTISK tur! Alt den vente tid på at skulle afsted der Sydafrika har været det hele vær! Durban, Johannesborg, Mauritius, SoWeTo! Cape town! Hele den her tur har været en uforglemmelige rejse!!! Jeg er så glad for at mine forældre har sparet op for at kunne vise mig mit hjemland🌍!
Tak mor og far!❤️
Det her er nok min andet sidste opslag. Der kommer også et opslag hvor jeg takker folk, og fortæller om hjemrejsen . Så håber jeg at du lige hopper ind for at se mit sidste opslag af rejsen🛫når det opslag lige kommer op;))) VI SES snart igen:)))

Likes

Comments

Cape town! Det er sådan er smukt sted! Der er virkelig mange ting man kan opleve her! Vi har fx været på table mountain, som er et ornligt stort bjerg!⛰Så har der også været Frankrigs frihedsdag, som er den dag Frankrig fik frihed, hvor der her i Cape town er så mange vin produktioner, derfor fejre de det med vin, så man kunne tage hen til forskellige steder og teste forskellige vin🍷så vi var på en virkelig stor vingård! Manden som ejet vingården var virkelig rig! Han havde sådan 80 biler🚘og en raserbande, og en kæmpe grund! Så har vi også været ude på en båd for at se søløver, tror aldrig jeg har set så mange søløver før! Det var helt sindssygt! Så har også været i en fuglepark, der var faktisk okay spændene😂jeg er ikke rigtig et fugle menneske, men det var nogen virkelig sjove fugle Hahahah...
Her i Cape town er vejret ikke som sådan bedre end i Danmark! Her er faktisk koldere her! Min far og jeg skruer for det meste helt op for varmen på hotellet fordi vi fryser sådan. Så har vi også undersøgt om der var et dansestudie i nærheden af hvor vi bor. Det viser sig så at det ikke er mere end 10 min væk fra vores hotel. Så det er bare fedt! Så imorgen tirsdsg kl. 18.00 har jeg fået lov til at være med til en hiphop dansetime. Det glæder jeg mig virkelig til! Tirsdag er også Nilson Mandela dag, Nilson Mandela dag er den dag hvor han havde fødselsdag🇿🇦
Onsdag har vi også bestilt billetter til Robin island, hvor jo er den ø hvor Nilson Mandela sad i fængsel i 27 år. Ja og ellers har vi bare gået rundt i byen og set hvordan kulturen er, den er jo meget anderledes end i Danmark!
Cape town er bare en fantastisk by! Men jeg savner virkelig også mine venner! Der er så mange jeg savner at jeg ikke engang kan nævne dem!
Vi ses forhåbenligt snart igen;))

Likes

Comments

- Min mor er hende på øverste billede.
- Min moster er hende med den blå trøje.
- Min oldemors søster er hende der ser ældst ud, og er nummer tre på billederne.
- Min storesøster er hende der er på højde med mig.
- lillesøster er hende jeg løfter, hende med den løserrøde jakke.
- Min lille bror er ham der står ved siden af Emily.
- Ja og min fætter er ham der står ved siden af min storesøster.
- Og i fleste ved godt hvem Emily her😉
Min oldemor er ikke på billedet fordi jeg ikke tog nogen billeder af hende! Men det for i en forklaring om i næste opslag.
Sees;))

Likes

Comments

VERDENS BESGE DAG XOXO
Vi har jo fundet min biologiske mor,😱og vi fandt jo også ud af at jeg også havde 3 andre søskende. Jeg viste godt jeg havde en storesøster, som er 3 år ældre end mig, men jeg havde ingen anelse om at jeg også havde en lillebror på 11, og en lillesøster på 6.
Jeg mødte også mine 2 mostetre, min bedstemor, min oldemor og så mødte jeg oldemors isøster som alle kaldte mama, hun var lidt ligesom mor til alle.
Ja og så mødte jeg også min fætter, som var på samme alder som mig.
Så mødte jeg også mine 2 kusiner, som var så søde! Min mindste kusine er også 6 år ligesom min lillesøster og min ældste kusine på 12.
Dagen jeg skulle møde min mor var på en lidt underlig måde, jeg vidste ikke helt om jeg kom til at møde hende fordi min mor sagde at vi ikke havde fået besked om hun kom. Men måden det gik til på var at, vi tog til SoWeTo og tog hen til det hus hvor min oldemors søster boede. Som så var hende alle kaldte Mama. Så bankede vi på og døren blev åbnet, så kom der en dame rundt om hjørnet som jeg så troede var min bedstemor, men som var søster til min oldemor eller sådan noget... min familie er meget indviklet! Men ja så kommer vi ind i huset hvor min ene moster stod i køkkenet, jeg går så vidre ind i stuen hvor min fætter sidder sammen med min lillebror og lillesøster. De havde lige fundet ud af at de havde en storesøster som boede i Danmark, de havde sådan fået det at vide dagen før jeg kom. Min lille søster gik lige hen og krammede mig, som om vi havde kendt hinanden hele tiden. Min lillebror var meget genert og det samme var min fætter. Da vi så havde siddet og snakket i et godt stykke tid kom der nogen ind af døren, den første var min anden moster, det er hende med den blå trøje på. Lige derefter kommer min min mor ind, hun viste ikke hvad hun skulle hun havde bare fået at vide hun skulle ha en overraskelse😁men da hun så det var mig begyndte hun at græde💧. Så gik jeg ud i køkkenet og der kom min biologiske storesøster, jeg gav hende et kram men jeg havde mere fokus på at gå hen til min mor som græd💧jeg gik hen til hende og så fik jeg et kæmpe kæmpe kram! Så snakkede vi lidt alle sammen, alle sammen og vi fik vidst nogen billeder og videoer fra da jeg var lille til familien. Efter det gik vi ud for at tage nogen billeder af os alle sammen, og jeg fandt sø ud af at jeg af at alle børn i min familien dansede så vi fik filmet en juju on that beat Dance med alle os børn🤞vi aftalte så at vi alle sammen skulle ud at spise sammen! Så vi tog alle sammen hen til en restaurant for at spise, og så fik vi lige snakket noget mere, og jeg fik svar på en masse spørgsmål som jeg har tænkt meget over! Fx som jeg hat to mærker et på min arm og et på min fod, begge mærker var en Buthelezi mærke, lidt ligesom et familie mærke. Min lillebror har det som jeg hat på foden på din balle, og det jeg hat på armen har min storesøster på benet og på hånden. Og så fandt jeg også ud af at bi var en ketchup familie! Vi kan alle spise ketchup til alting! Det er så fedt! Det var simpelthen sådan en hyggelig dag! Den beste dag nogensinde! Jeg har enlig mødt min biologiske familie tror aldrig jeg har været mere lykkelig!🙏Vi ses snart igen👋heeeey;))

Likes

Comments

Damen fra flyet har gode nyheder, eller sådan halv gode. Hun fandt huset hvor min biologiske har boet, hun bor der ikke mere, hun var nemlig flyttet, nok med sin mand eller sådan noget. Men damen fandt så min bedste mor istedet, jeg fik ikke rigtig fået så meget mere at vide end hun ville få ham manden som var nabo til huset til at få min biologiske mors adresse og skrive igen når de har fundet den.
Den søde dame sagde hun ville så gerne møde os! Men med min biologiske mor ved sin side😄

Likes

Comments

Mauritius er så skønt! Her er virkelig smukt! Men her er godt nok også varmt! Jeg elsker ikke solen som sådan, jeg synes den er alt for varm!☀️🔥Så jeg holder mig mest i skyggen! Men øen her er en helt klart en som jeg ville anbefale at komme til! Men det er helt vildt så meget folk glor! Mere end i Sydafrika og det er meget skal det lige siges!👀👁Emily og jeg synes det er meget meget underligt at blive kigget så meget når vi normalt ikke bliver kigget på i Danmark, en dag da vi var på vej hjem fra stranden var der nok to biler der dyttede af Emily og jeg, og en gruppe af drenge som råbte et eller andet af os og kiggede så voldsomt på os. Så ja kulturen her er også meget anderledes!🌴❤️

Likes

Comments

Damen fra flyet kom med en go nyhed og en dårlig. Hun tog hen til adressen hvor min biologiske mor bor, men der var ikke nogen hjemme og hun kunne ikke kigge ind i huset for der var en kæmpe hegn rundt om huset. Hun tog så et billedet af huset, men så var der en man der så hun tog et billede, han var nabo for huset. Han spurgte hende hvorfor hun gjorde det og hvad det gik ud på. Hun spurgte ham og han kendte dem der boede der inde, men det vidste han ikke, det var altid lukket helt af til deres hus så han havde ingen ide om hvem der boede der inde. Så fortalte hun om hvorfor hun tog billedet, efter hun havde fortalt om det ville han meget gerne hjælpe. Så kl. 18.00 når folk var kommet hjem fra arbejde ville han gå hen og banke på og fortælle om historien og så ville han skrive til hende om de kendte til historien og om de ville mødes med os eller ikke vil. Og så ville hun skrive til os idag eller imorgen👌
Så nu venter vi bare spændt på at hun skriver🌸🌺

Likes

Comments

Idag gik turen til Mauritius🛫
Vi fløj fra Durban og Johannesburg, og fra Johannesburg til Mauritius, hvor vi på flyturen mødte en så sød og smuk dame som kendte til det kvarter min biologiske mor bor i, hende damen sagde at hun kendte mange der hedder Andile men ikke lige min biologiske mor.
Så sagde hende den søde dame at hun ville tage hen til adressen hvor min biologiske mor bor og se om der er nogen hjemme, eller om der bor nogen der. Så ville hun høre om de ville mødes med os eller have kontakt til os på nogen måder. Vi ved jo ikke om hun gider det, eller om det bliver for hårdt at møde os eller hun ikke kan tage presset. Dengang mine forældre var nede at hente mig skulle mine forældre også været mødtes med hende, men hun kom så ugen efter fordi hun troede det var der de skumme mødes. Så på det tidspunkt tror jeg hun var klar til at møde os, men vi ved ikke om hun er klar nu.
Så nu må vi bare vente...🌸

Likes

Comments

Først og fremmest ville jeg lige svare på et spørgsmål som mange har spurgt om, nej.... jeg har ikke mødt min biologiske mor, og ved heller ik om jeg kommer til det. Godt så er den på plads.
Her det sidste par dage har vi været ude at opleve så helt vildt mange ting!
Vi har fx været på sådan en farm hvor vi så: ulve, får, slanger jeg holdet også et par slanger som i kan se på billedet, det viser sig åbenbart at jeg er et slange menneske! Jeg synes det er så fascinerende! Hvis jeg skulle have et andet kæledyr som ikke var en kat eller hund var det nok en slange!
Så var vi også på safari, det var helt vildt smukt!! Der var så mange smukke dyr! Vi så fx: zebra, giraffer, strudser, flodheste, og andre dyr...
Så har vi også vært i en løve park hvor vi kom meget tæt på løverne! Så kom vi også helt tæt på nogen elefanter, vores taxa chauffør Ronnel kendte dem i løveparken personligt, så vi fik lov til at tage en billede med elefanten og røre dem🐘. Efter det tog Ronnel og i zoo. Vi så så mange forskellige smukke dyr! Fx, aber, Tigere, kalkuner, leoparder, lamaer og mange andre dyr som jeg ikke lige kan huske hvad hedder😶
Andre spændene ting vi også har været på....
Vi var og i en Zulu by, Zulu er jo den stamme som jeg kommer fra, der blev vi lige rundvist af nogen mennesker som klædte sig som zuluer gjorde dengang man levede sådan som de gjorde. Det var også fint nok🇿🇦.
Så fik jeg også nyt hår i her idag, jeg elsker det! Det er så pænt! Ellers er der ikke sket så meget andet end vi bare har hygget os🌸
Vi ses igen ;))

Likes

Comments