Hej!! Förlåt för dålig uppdatering, skyller på att jag är extremt dålig på att komma på inlägg och jag är också dålig på att komma ihåg att ta bilder när jag gör något som jag kan lägga ut på bloggen. Det roliga med att kolla på bloggar enligt mig, är ju bilderna. Det kanske inte ni tycker, jag kan definitivt skriva långa inlägg om mina åsikter eller upplevelser, det tycker jag är kul men vet inte om ni tycker det. Vad tycker ni?

On other notes;
För några dagar sen åkte jag, mina föräldrar och min kompis Alice till Ekerö, vi hade inte riktigt några planer utan tänkte bara utforska lite. Vi åkte till en sjö som heter Blå Lagunen. Det var såååå fint, vattnet där var turkost så det var jättehäftigt att se här i Sverige. Sedan åkte vi till ett ställe som heter Rosenhill, där var jag flera gånger när jag var liten så det var roligt att återuppleva.
Just nu sitter jag med ett par vänner och chillar, ska sova hos min bästavän med mina andra bästavän.
Hörs sen, puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag vaknade jag, gick och la mig och pressade i solen, fick faktiskt lite färg men det kommer antagligen försvinna inom några dagar. Sedan bestämde jag och Cornelia oss för att åka till Mall of Scandinavia. Vi gick runt ett tag och kollade i affärer. Jag har föresten märkt att jag väldigt snabbt blir uttråkad av att gå runt och kolla på kläder, lite konstigt eftersom att jag tycker om att shoppa haha, men blir trött på att bara gå runt och runt utan att faktiskt köpa något. Men jag köpte iallafall en bikini på River Island (bild på den där uppe), som jag tyckte var jättesöt. Vi åt sen på en restaurang där jag åt en Prosciutto pizza som var gooood.

Just sitter jag och försöker att komma på lite inlägg som jag kan blogga om. Ni får gärna skriva något som ni vill att jag ska blogga om, kommer dock inte få några kommentarer eftersom att jag knappt har några läsare meeeen jaja.

Ha det bra, puss!!!

Likes

Comments

Heeej! Idag känner jag att mitt själva sommarlov har börjat på riktigt, jag har ju varit på konfirmationsläger i 2 veckor nyss och sen var det hemmavecka direkt efter då vi planerade konfirmationsdagen i en vecka. Men nu känns det riktigt bra att ha allt det bakom sig och äntligen få igång sommarlovet!
Idag åkte jag och 3 till kompisar till en av deras hem som är lite på landet (inte riktigt men kind of), här ska vi sova över till torsdag och vi har massor av planer, så det kommer bli riktigt kul! Vi har ätit tacos, sen åkte vi till en strand där något obehagligt hände, som adderade upp på anledningarna att jag känner mig otrygg som kvinna utomhus :-) KUL!!!
Men dagen som helhet har varit superrolig och ser framemot resten av veckan med mina underbara vänner<3

Ha en bra kväll hörrni

Likes

Comments

Tänkte att jag inleda bloggen med en kort introduktion om mig själv, så att ni som läser kan ha en lite bättre bild av hur jag är som person!
Först och främst, jag heter Sofia och jag är 14 år och fyller 15 i september. Jag bor i Stockholm, och har en mamma som kommer från Brasilien. Jag tycker mycket om att resa, umgås med mina kära vänner och ha allmänt kul bara! Är väldigt intresserad av smink och skönhet/mode, så det kanske kan bli något jag bloggar om ibland, och om annat såklart.
Vet inte riktigt vad mer jag kan skriva om mig själv, ni kommer att lära er mer om mig när jag fått igång bloggandet senare, ska verkligen försöka få den här bloggen att bli riktigt bra.

Imorgon kommer fler inlägg så stay updated!!<3
Här har ni några bilder på mig hihi

Likes

Comments