När jag bodde hemma var jag bekväm

Förra sommaren flyttade jag hemifrån. Det enda jag kunde var att städa och laga mat. Annorlunda mat. Hade ingen aning om hur jag tvättade. Det gör jag inte idag heller. Får för mig att allt slutar i att jag krymper och färgar av. Jag kunde inte stryka. Gick en lektion hos min pojkvän. Gav upp. Igår lärde jag mig och det gick bra. Nu kan jag det mesta. Det lagas dock ingen pannbiff med lök eller köttbullar med brunsås. 

Tycker själv inte att detta är endast kvinnliga aktiviteter. Har en pojkvän som kan tvätta och laga godare mat än jag. Han kan allt som inte jag kan. Innan fanns det inget intresse. Framför allt inga måsten. Jag kommer nog aldrig kunna tvätta. Isåfall sitter jag utanför och har koll på om innehållet ändrar färg. Men det går framåt. Jag klarar av att inte bo hemma. Klarar mer än vad jag nånsin trodde jag skulle göra. 

När jag bodde hemma var jag bekväm. Visste att sådana saker löste sig. Nu är det ingen som löser det åt mig längre. Jag kan ju faktiskt. Det behöver inte vara så svårt. Det handlade om att ge det en chans. Att bo hemma var skönt på många sätt. Men någon gång är det dags att ta eget ansvar. Om det så handlar om att göra fel ibland. Tvätten det löser sig nog framöver. 

  • Livet

Gillar

Kommentarer

workolivia
workolivia,
Hur gammal var du när du flyttade?solglans.blogg.se
sofiareflekterar
sofiareflekterar,
Jag hade nyss fyllt 22 :)nouw.com/sofiareflekterar
rebeccahnilsson
rebeccahnilsson,
Har man inte det som ett intress (mat och tvätt) då blir det lätt att man gör fel. Nu måste jag nog ta och laga lite mer mat som inte innehåller frukost :Dbeccys.com
sofiareflekterar
sofiareflekterar,
Ja det är nog så! Man får pröva sig fram.nouw.com/sofiareflekterar
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229