min jul i Finland

Hej och God Jul och Gott Nytt År på er. I skrivande stund sitter jag hemma i soffan - känner att ögonen är påväg att slockna efter all resande idag. Landade i Finland i måndags och fick äntligen krama om Nicole. MYS. Kom fram till Karis - trött och hungrig som man var, fick man lite mat och hamnade framför en film.

Julafton: Gick över till Nicoles pappa för brunch, följt av kyrkan och tupplur på eftermiddagen. Julmiddagen serverad med familjen och det var ju hur mysigt som helst. Mätta och belåtna förflyttade vi oss till soffan för julklappsutdelning.

Juldagen: Ytterligare en brunch serverades under förmiddagen följt av hästridning och promenad i terräng och skog. Efter lite smutsig och hästlukt hoppade man in i duschen och drog i gång en film och lite spel.

Annan dag: Vaknade sådär lite senare än vanligt. Lite frukost på morgonen och blev puttad på släde påväg till affären och tillbaka medan de andra promenerade. Åkte sedan förbi Nicoles farmor och hängde där ett tag. Promenerade tillbaka och badtunna stod redo. Riktigt mysigt en kall vinterkväll + att snön kom!!! Vi beställde pizza och bänkade oss framför en film. MYS.

Ja ni läser ju själva vilken mysig jul jag haft. TACK. Var lite tråkigt att lämna, hade gärna stannat ett par dagar till med en sådan mysig familj som jag träffat!!! Annars hoppas jag ni haft en jättefin jul. PUSS på er.

XOXO SGillar

Kommentarer