The best of both worlds

Julen och nyår hemma var magiskt. Så underbart med god julmat, kompishäng och familjemys. Träffade alla mina vänner och hela familjen, jag försökte göra så mycket produktivt som möjligt. Mitt flyg tillbaka till England blev ändrat, stannade därför hemma tre veckor istället för två.

Väl tillbaka i England är jag med min fina värdfamilj. Vi är i lockdown nummer tre nu, vilket betyder att vi inte kan träffa andra än de vi bor med. En person utanför sin bubbla får man dock träffa, denna personen för mig är Lea. Vi har träffats för en fikadejt och för att åka rullskridskor. En sport jag inte testat på innan, men så kul att ta sig fram på hjul! Längtar tills lockdown är över och vi kan åka in till centrala London för att rulla runt.

Om dagarna sitter jag och drömmer om mitt framtida liv med en hästranch och ett fint hus på landet. Också drömmen om att bli Victoria’s Secret modell, I want the best of both worlds. Svårt att ”välja” vad jag ska göra näst, måste fundera vad som ska prioriteras. Jag vet i alla fall att jag har tre jobb hemma i Finland i sommar om jag åker hem, vilket vore bra inför höstens program, men vi får se hur det blir. Allt är lite oklart för stunden på grund av alla restriktioner.

Ta hand om er, kom ihåg att se efter varandra!

xx, Sofia

Gillar

Kommentarer