Moving to England

Jag har haft fullt upp den senaste månaden med jobb, mysiga kvällar och familjesemester. Jag har två jobb, jag tycker båda är roliga och jag trivs. Hästträningen har varit lite mindre på senaste veckorna men några lektioner inbokade har jag!

Som varje år åkte jag och familjen till Kalajoki camping på familjesemester med husvagn senaste helgen. Det är vår traditionella semester tillsammans! Tror vi åkt dit de senaste 10 åren. ÄLSKAR stället. Vi cyklade vår cykelrunda, kollade på solnedgången, klättrade i en äventyrspark och åt massor av god mat och glass. Jag var rädd under klättringen, det var högt och jag litade inte riktigt på säkerhetslinorna fastän jag visste de skulle hålla mig säker. Det är bra att gå utanför sin bekvämlighetszon!

På söndag ska jag fira min systers och min systerdotters konfirmation. Det ska städas och planeras inför dagen och roligt ska det bli! Alltid kul att få fira någon och umgås med släkt och vänner.


Om ungefär en månad ska jag flytta till England. Jag ville resa tillbaka till Australien för att försöka få min modellkarriär framåt därifrån, men jag kan inte resa dit på grund av deras pandemi situation. Istället åker jag till ett ställe utanför London där jag ska vara au pair och också försöka få en modellagentur för att komma närmre mina drömmar! Jag valde att resa någon annanstans då jag inte slipper till Australien istället för att vara hemma, att resa och upptäcka är ju ändå det jag vill göra just nu.

"My story isn't over yet!"

Sista månaden hemma nu ska jag jobba klart, umgås med min familj och också mina vänner så mycket jag kan. Den här gången kommer jag inte att befinna mig på andra sidan jordklotet åtminstone, vilket gör det lättare att komma hem över storhelger och födelsedagar.

Från och med idag och resten av veckoslutet är det Konstens natt och Vasa Festival här. Det ska bli härligt med lite festival feeling, och solen skiner också, det kan ju inte bli bättre!


xx, Sofia

Gillar

Kommentarer