Moving to Cyprus

Fotograferingar, castings och mera fotograferingar är vad min vecka har bestått av och ännu idag har jag en till. Att fota i underkläder är något jag alltid velat göra och i tisdags kände jag mig bekväm i att göra det. Kan inte vänta tills jag kan visa er alla bilder.

I onsdags var jag på casting för Nelly.com, dom söker nya modeller och har jag tur får jag bli en av dem. Det skulle ju vara en dröm! Jag väntar på besked ännu, håller tummarna. Castingen var trevlig och inspirerande, har inte varit på en casting så rolig förut!

Nu sitter jag sminkad och redo för dagens modelljobb, vi ska till Jakobstad för ett jobb och Ellen kommer med som min make-up artist. Om en timme ungefär ska vi åka, det ska bli roligt med en roadtrip! Då vi kommer hem senare idag ska jag sälja bilen, vilket känns sorgligt, men det ska bli skönt att få den sålt före jag åker till Cypern på tisdag. Och för er som inte vet så ska jag flytta till Cypern för ett halvår, jag har fått jobb på ett hotell i Ayia Napa! Jag är så otroligt taggad på att se mera av världen och att få testa på att jobba utomlands. Jag kommer i hem i November, vill ni träffa mig hittar ni mig på Sandy bay beach hotellet i Ayia Napa.

xx, Sofia

Gillar

Kommentarer