Header

Nu är vi påväg hem efter en natt i Stockholm! Det har varit jättemysigt. Asså maten, Gud vad gott det var! Igår kväll åt vi på ett ställe som heter blecktornskällan vilket är lungt en av mina favoriter nu! Och idag till lunch blev det vapiano!

Igår gick jag och Julia till en USA butik och köpte våra favvo chips, 2 påsar för 120 spänn men det var värt varenda krona! Vi kommer hem runt fem typ och strax efter det kommer Anton så ska mysa med han resten av kvällen! Ha en bra dag!! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag fick jag sova ut lite då spanskan var inställd imorse så börjar halv elva idag! Jag har två kemi lektioner, en innan lunch och en efter. Efter skolan är planerna att åka till Stockholm med familjen och hämta ut soffan till lägenheten!

Likes

Comments

Före

Efter

I söndags färgade jag håret, jag var ljusare i topparna som ni ser i första bilden och jag kände att jag inte passade i det. Så då la vi i en färg så hela håret blev i samma färg. Så som jag har nu hade jag även för några veckor sedan men ville testa på en ombre men jag trivdes inte i det så färga tillbaka igen. Det är alltid kul att göra nått nytt med håret men trivs bäst i det jag har nu!

Likes

Comments

Jag har typ 4 timmar kvar att sitta i skolan, slutar halv fem idag vilket är segt. Tisdagar är en sån dag jag bara längtar att få komma hem till min säng, tisdagar tar min energi:( När jag kommer hem så ska jag träna och plugga (livet som naturare).

Likes

Comments

Dessa låtar är i mina öron konstant, några är lite lugnare och några har fart. Jag gillar Let me Love you av SJUR allra mest bara för den gör mig glad så fort jag hör den. Det är även en sån låt man kan dansa till! Ni som kollar på One Tree Hill kanske känner igen Light Outside av Wakey!Wakey! Bartendern Grubbs som är med i säsong 7 sjunger den i slutet av säsongen, låten är riktigt bra och får mig alltid på bra humör. (Visste ni att Grubbs heter Grubbs i verkligheten också)

Likes

Comments

1. Vad är ditt fullständiga namn? Karin Sofia Nydahl

2. Ålder? 16 år fyller 17 i sommar

3. Vart bor du? Jag bor i Örebro

4. Berätta om din familj? Min familj består av mig, mamma som heter Maria, min pappa som heter Håkan, min bror John, min syster Julia och min hund Ceasar.

5. Beskriv ditt utseende? Jag är ungefär 1.64 lång, har bruna ögon och brunt kort hår.

6. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej det gör jag inte.

7. Har du någonsin haft ett förhållande? Ja, och jag är i ett nu.

8. Vad gör du om dagarna? Pluggar, är med kompisar, familjen och min pojkvän.

9. Hur beskriver man dig som person? Jag är väldigt målinriktad och hatar att förlora.

10. Vad vill du med din framtid? Må bra och komma långt i livet, jag vill kunna gå in i en butik och köpa något utan att kolla på prislappen.

Likes

Comments

Skjorta: HÄR // Jeans: HÄR// Diadem: Glitter

Hej hjärtisar! Hur mår ni idag? Med mig är det jätte bra, vaknade vid halv elva idag och då var det bestämt att familjen skulle åka och kolla lite möbler. Så gjorde iordning med lite snabbt och så åkte vi iväg. Vi har ju en lägenhet i Stockholm vilket vi bara har en säng i så vi kollade på bl.a. Soffa och köksbord dit. Vi tog en lunch paus på Enelly's och det var min första gång där och det var verkligen super gott och mätt blev man! Vi fikade även lite när vi kom hem och nu ska jag sätta mig ner och plugga lite! Kram


En riktigt saftig burgare

Likes

Comments

Att få sluta tidigt är så sjukt skönt för då har man hela dagen framför sig och man har tid för fler saker än om man slutar sent. Idag är det fredag och mina planer för ikväll är att bara mysa och kanske kolla på nån film med familjen! Jag testade min badbomb idag efter jag hade tränat och det blev så fint det blev dock inte rosa vilket jag hoppades på!

Likes

Comments