Nu är det äntligen lördag!

Idag ska jag följa med min pojkvän och hans familj till en julkonsert i Stockholm. Jag tror det kommer bli ganska mysigt. Har knappt lämnat huset den senaste veckan eftersom jag har varit sjuk så det ska verkligen bli skönt att komma ut ur huset lite! 

För att jag ska klara av en dag måste jag äta min frukost i lugn och ro framför en film eller ett avsnitt av någon serie. Om inte jag får en lugn start på dagen klarar jag inte av någonting känns det som, då stannar jag hellre hemma och deppar hela dagen. Därför går jag alltid upp ungefär en timme tidigare än jag behöver på vardagar för att jag ska få min "frukosttid". ​ Det uppskattar jag mest med helgen, att kunna sova ut + få ensamtid med frukost och film! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skor från FILA och tröja från Defend Paris. Så avslappnat och mysig att ha till en vardag i skolan. Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Dessa klänningar är både diskreta, sexiga och classy. Jag skulle absolut bära dessa till fest eller klubben. Som nyårsklänning kanske dem blir lite för "oparty" men jag älskar dessa ändå. Synd att klänning nummer två inte finns i min storlek bara!

Jag har precis beställt den första skon fast i svart men jag skulle även vilja ha dessa ljusa, så snygga! Både sko nummer ett och tre kan man ha till vardags. Den svarta skon är den perfekta partyskon i mina ögon! Dessa tre kommer från nelly.com och finns under fliken "festskor".

Likes

Comments

​Detta är dagens kroppsform. För att vara någon som nästan aldrig tränar och som bara äter en massa skit så kan jag inte klaga på hur min kropp ser ut, men självklart kan det bli mycket bättre. Nu blir det förändring!.  För två veckor sedan köpte jag ett gymkort och jag har börjat ändra på min kost för att få en mer sund livsstil. Jag vet inte riktigt vad mitt mål är en men jag vill i alla fall få mer muskler samt bli lite mer "tight" haha! 

Har dock inte lyckats komma igång med träningen en på grund av att jag avbröts av diverse sjukdomar... Nåja, nu ska jag se film och försöka sova. Hoppas må bättre i morgon så jag kan göra några ärenden på stan. 

Likes

Comments

Igår var jag inne på Nellys hemsida och hittade dessa skor! blev kär direkt och klickade hem dem. Jag har varit ute efter en snygg klack att ha till utgång och nyår och jag tror denna kan göra jobbet! Det är såå snyggt med lår höga strumpor och skor nu till vinterns fester. Till vardags kanske det är mer diskret att ha en knähög eller låg sko.

Jag tänker på Kylie Jenner när jag ser dessa klackar!

Likes

Comments

Ny har jag tänkt köra på en nystart här på bloggen!

Har haft ett uppehåll från bloggandet i ungefär ett halvår, så nu har jag tagit bort alla gamla inlägg och ska ta nya tag. I skrivandes stund sitter jag hemma i min säng och knaprar antibiotika. Har varit sjuk under en längre period med urinvägs infektioner, feber, streptokocker och förkylningar. Nu hoppas jag verkligen att det är slutspurten så jag kan komma igång med min träning ordentligt samt kunna närvara i skolan.

Bilden är från igår när jag inte kunde sova, då gick jag till sminkhörnan och testade lite nya sminkmetoder. 

Likes

Comments