Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen började med jobb mellan 6.45-15.15. Efter jobbet hämtade jag upp Niclas på jobbet sen rullade vi mot Husum. Min storebror fyller 25 år idag så vi for till och grattade honom och åt go fika!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så vakande vid 11-tiden, fixade mig sen mötte jag upp Ebba. Sen gick vi ner till stan och åt på lunch på en uteservering i det fina vädret, vilken sommarkänsla. Gick runt lite på stan sen for vi och köpte mjukglass. När jag kom hem började jag tvätta fönstren och vårstäda lite på våran uteplats. När Niclas kom hem från jobbet så for vi till svärföräldrar och hälsade på. Vilken toppen dag!

Likes

Comments

Dagen började med dubbelpass från 7.45-21.30. Det var så fint väder ute så de var lite tråkigt att va inne hela dagen men det gick bra. När jag slutade for jag hem och duschade å fixade mig sen kom Bea. Sen for vi till Peter där festen var i fullgång, avslutade kvällen på Allstar.
Det va verkligen hur skönt som helst att vakna på söndagmorgon och inte vara bakis, jag var alldeles för trött för att dricka så jag var chaufför.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig så jag tog en behövlig sovmorgon, fixade mig och mötte upp bea på stan där vi åt lunch på Wanyes. Sen gick jag och fixade mina fransar och shoppade lite. For och firade Thea som fyllde 5 år igår, blev bjuden på hemmagjort pizza.

Likes

Comments

I lördags vaknade vi vid 11-tiden, fixade oss och for till mamma och pappa där det blev grillpremiär. På kvällen kom klara till mig, drack lite vin sen avslutade vi kvällen på Allstar. 

Likes

Comments