Hej på er, de va ett tag sen jag skrev nu!
Dålig uppdatering pågrund av många saker, två jobb, en mormor som är väldigt sjuk, plugg mm.
Så är det ibland, livet kommer imellan helt enkelt.
Idag är det riktigt kallt ute tycker jag, höll på att frysa ihjäl imorse. Får hoppas de klarnar upp och att de blir lite värme snart ☀️

Jag är faktiskt nyss hem kommen från tandläkaren och har dragit ut en tand. Eftersom jag har tandställning så va dom tvungna att dra ut en så dom kan räta ut sig fint! Men fyfan vad jag avskyr tandläkaren. Har inte haft nårra problem med tandställningen eller tyckt de har varit jobbigt att gå varje månad till ortodonti avdelningen (tandställnings avdelning i växjö.) Men fyfan ska jag säga er vad obehagligt det va idag, började seriöst storlipa i stolen och fick panik. Haha när jag va klar kände jag mig som ett litet barn för jag grät typ under hela besöket haha. Och nu är jag hemma och bedövad i hela käften haha.

Idag ska jag skjutsa ut mamma till moheda, hon har en vän där. Annars ska jag ta det lugnt hela dagen eftersom jag har sjukt ont just nu och tycker synd om mig själv. Ska klaga på allt och alla idag så om ni stöter på mig råder jag er att hålla avstånd haha. Kramisar på er!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj och glad alla hjärtans dag på er! En ännu bättre dag för mig eftersom jag tog mitt KÖRKORT!!! Så sjuuuuuukt skönt att ha det klart asså gud vad jag kämpat med denna skiten haha! Klarade både teori och uppkörning direkt, så jäkla gött!!
Ska snart åka första gången själv och hämta upp min syrra sen så ska vi åka till stan! Ikväll ska jag ge all min tid till min stackars pojkvän som fått stå ut med mig dessa veckorna haha. Bäst är han!


KRAMISAR PÅ ER

Likes

Comments

Vad gör man?

”Vad gör man när man känner sig äcklig, liten och obetydlig. Känslan av att blivit stampad och spottad på i hälften av sitt liv av nån man ”kunde lita på.”

Du är bara känslig han menar inte det så

Han använder ett grovt språk

Du tar säkert bara det fel


En vuxen man som säger till en 14 åring att hon är sexig. Hur fan kan jag missuppfatta de, hur FAN kunde nån säga till mig att jag har missuppfattade nått han har gjort mot mig när dom inte vet. Dom valde direkt att tro på honom. Det finns dagar där jag vill glömma allt, gå vidare och inte berätta för nån. Sen finns det dagar som dessa, när ångesten kryper sig tillbaka och minnen av sömnlösa nätter och låsta dörrar gör att jag vill skrika ut ditt äckliga namn och vad du gjort till hela världen. Alla borde veta ditt riktiga jag, vem du egentligen är.

Jag har förträngt minnen, händelser och jag har också fått tankar som är det mitt fel? Är det kanske mitt 13 åriga fel att han valde att förstöra mitt liv? Jag förtjänade kanske detta.

Jag tror inte någon förstår hur det känns som att leva i helvetet utan någon återvändo, utan någon som tror på en. Inte ens dom närmsta omkring mig. Hur det känns att varje kväll be till en gud man inte ens vet om man tror på, bara för att alla utgångar är stängda. Jag förändrade hela mig själv. Under en period slutade jag prata, skämta, vara mig själv, sminka mig och jag slutade helt enkelt göra ALLT som jag trodde va anledningen till hur han va mot mig. Jag blev arg och frustrerad när det inte funkade och jag blev en helt annan människa. Än idag kan jag inte fatta hur ingen märkte, hur absolut ingen såg hur jag förändrades eller hur jag mådde. Jag kommet aldrig förlåta vissa människor som faktiskt valde hans sida, även vissa av dom är mina närmaste. Jag kan inte glömma, och kan inte förlåta. Jag kan gå vidare men de är också det enda jag kan.”
Denna tatueringen representerar hur jag har skapat mig själv igen. Efter flera år av nedbrytning står jag här idag, fortfarande skadad. Men såren har läkt på ett sätt. Jag är starkare idag. Mycket tack vare min fina pappa som hjälpte mig och som jag tror fattade när ingen annan gjorde. Tack pappa.

Idag är jag, helt enkelt jag igen.

Likes

Comments

Hej på er!!

Idag va min första arbetsdag på willys och det gick faktiskt bra. Väldigt mycket nytt med kassan men annars kändes det kul! Men stressigt såklart. Lite van är jag ju eftersom jag jobbade på hemmakväll men det är helt klart två helt olika jobb. Satt i kassan mestadels av dagen för att komma in i det! Men kul iallafall måste jag verkligen säga. Dock så har jag märkt på sista tiden att jag har väldigt svårt att slappna av och stressar upp mig väldigt mycket. De va likadant på hemmakväll i början när jag jobbade så får hoppas de släpper nu också!

Nu mina vänner har jag faktiskt tänkt att ta tag i mitt liv och mitt körkort. Ska plugga teori exakt HELA dagen. Lite pauser såklart men annars ska jag faktiskt plugga på ordentligt nu. Kanske möjligtvis att jag åker upp till mormor idag eftersom hon är hemma.

KRAM PÅ ER

Likes

Comments

Godkväll, är verkligen helt slut i hela kroppen. Klockan är redan 21:00 och jag har precis kommit hem från mormors lägenhet där vi rensat ur lite eftersom hon kommer hem från sjukhuset imorgon och ska få hemtjänst.

Vi åkte upp direkt efter mitt jobb vid halv fem typ och har rensat och städat, då kan ni fatta vad saker hon har. En riktig liten samlar tant haha!
Nu borde jag egentligen plugga körkorts teori men jag känner verkligen att jag orkar inte. Varenda liten cell i min kropp säger ifrån just nu haha. Vill bara ta de lugnt i en halvtimma typ sen lägga mig. Jobbar bara från 7-13 imorgon så har hela dagen imorgon för pluggandet. Är såååå nervös och får nästan ångest av att tänka på teoriprovet.. usch!


Nu ska jag dricka mitt favvo te som jag verkligen rekomenderar!! Riktigt gott och smakar exakt som chai fast kanske en liten aning sötare! Tror de är lite dyrare upp mot typ 40kr men som sagt VÄRT.
God kväll på er!Likes

Comments