​Var inte igår man skrev här kan jag ju bara säga... ​Har faktiskt ingen ursäkt eller anledning till varför uppdateringen varit på noll. 

Så vad har hänt i mitt liv på senaste tiden..? Är ju lov nu vilket verkligen behövdes. Dock började jag lovet med magsjuka vilket ledde till att jag missade studentkryssningen och det sög ju en hel del. Annars har jag spenderat sista dagarna med att övningskört med trafikskolan och sedan bara varit hemma. Ett rätt lugnt lov med andra ord. Sista dagen imorgon och den kommer troligtvis spenderas med att åka iväg och kolla på fotboll. 
På måndag blir det tillbaka till skolan och då är det turné veckor som gäller, vilket betyder inga lektioner på 2 veckor. 

Vet nu inte när jag nästa gång lägger upp ett inlägg, men vi hörs när vi hörs helt enkelt. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har svårt för att få känslor för någon, då menar jag de där fjärilarna i magen känslorna. Blir jag kär så blir jag helt enkelt de.

Är "beroende" utav kaffe/cappuccino... Klarar inte av att gå en dag utan att dricka det, blir dock otroligt kissnödig utav kaffe.

Två personer jag ser upp till inom musiken är Tori Kelly och Miriam Bryant. Av någon anledning har jag helt enkelt fastnat för dem.


Likes

Comments

Har inga super bra bilder för tillfället på mitt rum och känner inte för att ta heller då det inte är städat. Men hittade lite bilder som jag lagt upp förut, känner att det är bättre än ingenting. Sedan kanske jag kan lägga upp bättre bilder på mitt rum när jag städat.

Likes

Comments

Detta är jag nog inte ensam om... Men min absoluta favorit är Pretty Little Liars!! Jag verkligen älskar den serien, fastnade direkt.
Några andra serier jag har fastnat för är 90210, Gossip Girl, Grey's Anatomy och
OTH.


Likes

Comments

Då jag för tillfället har en otrolig brist på inlägg så tänkte jag köra på denna lista. Rättare sagt göra ett försök iallafall.

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - Mitt rum
Dag 3 - Saker du inte vet om mig
Dag 4 - En låt med många minnen
Dag 5 - Något jag vill ha
Dag 6 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 7 - Dåliga vanor
Dag 8 - Bloggfavoriter
Dag 9 - Mina favoritskor
Dag 10 - En bild på min handstil
Dag 11 - Min bästa vän
Dag 12 - Det här älskar jag med mig själv
Dag 13 - Såhär är jag i skolan
Dag 14 - Det här får mig att gråta
Dag 15 - En person som alltid gör mig glad
Dag 16 - Mitt drömyrke
Dag 17 - Bästa resan
Dag 18 - Det här får mig att skratta
Dag 19 - Det här gör jag aldrig om
Dag 20 - Bästa filmen
Dag 21 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 22 - Det här drömde jag om inatt
Dag 23 - Såhär kommer jag vara som gammal
Dag 24 - Vad ska mina barn heta
Dag 25 - Mitt favoritställe
Dag 26 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 27 - Barndomsminne
Dag 28 - Min profilbild på Facebook
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

Likes

Comments

Nu kan jag sätta streck över plugg och städa, det är avklarat för dagen. Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan får vi se om det blir att kolla min brors träning eller om det blir att stanna hemma. Ska ta och bara va nu så hörs vi imorgon förmodligen.


Likes

Comments


Plugga... Både skoluppgifter och körkort som ska pluggas till. Även rest uppgifter som måste göras.

Sy byxor... Måste sy ihop ett par jeans då jag för tillfället endast har ett par vita jeans och adidas byxor att gå runt i, saknar mina svarta jeans!!

Städa rummet... Alltid skönt att ha ett rent rum, även skönt att ha rent i sängen.

Detta är dagens planer, så ska ta och ta tag i pluggandet nu så kanske jag gör något inlägg senare sen.

Likes

Comments

Monsters don't sleep under your bed, they scream inside of your head.


Likes

Comments

Sätt ett mål och uppnå det
Folk gör ofta misstaget att sikta för högt och sedan när det misslyckas (eller snarare ger upp för tidigt), så blir de avskräckta, det tog helt enkelt för lång tid att nå dit. Sätt hellre en målsättning till något som du vet att du kan uppnå och sedan utför du det. Detta kommer att få dig att må bra och desto fler små mål och uppgifter du utför, desto bättre självförtroende kommer du att få och desto lättare blir det att utföra ännu svårare och mer utmanande saker.

Fräscha till dig och klä upp dig
Om du känner dig fräsch och nöjd med din klädsel så kommer du att må bra. Du kommer att känna dig mer framgångsrik och redo att tackla världen. Tänk efter hur du brukar känna dig när du gjort dig iordning inför en fest eller liknande tillställning, där du lagt extra tid på att göra dig iordning. Det brukar kännas bra, eller hur?

Var medveten om rädsla men göt det ändå
Om du möter rädslan och gör det du är rädd för, så försvinner ofta rädslan. Om det inte sker den första gången kommer det nästan säkert att ske den andra, tredje eller fjärde gången. När du gör detta så visar du ditt undermedvetna att inget allvarligt eller livshotande inträffade, vilket gör att ditt självförtroende kommer att bli bättre samtidigt som rädslan försvinner. Jämför hur det kändes att kyssa någon första gången och 50:e gången med samma person. Inte lika pirrigt eller hur?

Döda dina negativa tankar
Du måste lära dig att bli medveten om ditt prat med dig själv, alltså de tankar du tänker om dig själv och om vad du gör. Många av oss tänker ofta saker som "det klarar jag inte". Försök att ändra ditt tankemönster och ändra det till "jag ska göra mitt bästa", "jag kan fixa det och skulle det inte gå så är det inte hela världen". Ett bra sätt att skifta tankar är att innan du lägger dig på kvällen, så skriver du ner fem positiva saker som hänt under dagen. Det kan vara enkla saker som att du utförde en uppgift effektivt eller att du fick någon att skratta eller må bra. Positiva tankar föder nya liknande tankar.

Sträck på dig
Att sjunka ihop som en säck kan få vem som helst att tappa självförtroendet. Vissa menar på att personer som har en ihopdragen hållning just på grund av att de har dåligt självförtroende medan andra menar att man får sämre självförtroende just av en dålig hållning. Testa själv får du se. Sträck på dig och du kommer märka skillnad direkt! En parentes är också att vi upplever personer som är raka i ryggen och som sträcker på sig mer attraktiva.

Likes

Comments

Finns absolut inget att skriva om denna dag... Har endast varit hemma och gjort ingenting, bara varit och tagit det lugnt. Men sådant kan vara skönt det också visa dagar. Ska fortsätta spendera dagen i sängen med cappuccino och serie, innan det är dags att sova.

Likes

Comments