Younger - Säsong 6

Så var jag ikapp med Younger lagom till att en ny säsong ska komma ut. Jag är dock lite osäker på hur jag kommer se den. Kommer det ut ett avsnitt i veckan på tv4 play kommer jag säkert att se den där, men kan också tänka mig att vänta och sträck se säsongen. Det är en serie som gör sig bra att plöjas på en kväll.

I säsong 6 är Liza och Charles ett stabilt par och jag gillar det. För jag har hela tiden känt att dom två behöver en ärlig chans för att kunna vara säkra på vem Liza ska välja. Jag är nu precis som innan väldigt kluven när det kommer till Lizas kärleksliv. För det finns kemi med båda två, men det går inte heller att komma ifrån att det är något väldigt speciellt hon har med Josh. Nu finns det inte heller något som hindrar dom två från att vara tillsammans. Alla vet om Lizas hemlighet, hennes ålder är inte längre ett problem. Josh och Claire har Gemma tillsammans, så att Liza inte ville ha fler barn är inte heller något. Förutom det faktum att om dom skulle fortsätta och vara tillsammans så råkar hon ut för alla nätter och likande som hon kände sig för gammal för.

Så som ni märker är jag kluven i hur jag ser på det, för med Charles kan hon få ett trevligt, roligt och bekvämt liv med en intellektuell man med samma intressen, vilket inte heller är helt fel.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer