you make me

Ibland försöker jag hitta gratis böcker i ibooks på ipaden, framför allt är det sånt jag läser när jag inte kan sova, gärna sånt som gör att man somnar på 5 min. Men ibland hittar man böcker som faktiskt är riktigt bra. Jag har alltid 3 böcker i gång samtidigt, en gratis ipad bok, en som jag lyssnar på i storytel och en riktig bok som jag läser när jag har tid och ork att koncentrera mig.

You Make Me, är kanske inte en sådan bok som jag skulle klassa som riktigt bra, men mer än helt okej. Dessutom är den en del av en bokserie som som jag ser potential i, är dock lite osäker om priset på fortsättnings böckerna.

Boken handlar om en tjej som blir förälskad i sin fosterbror, som helt utan förvåning försvinner. Hon går vidare och försöker bygga upp sitt liv med en bra utbildning och en stabil pojkvän, när han plötligt dyker upp i hennes liv igen och rör om i grytan.

Boken var okej och jag tycker inte att man kan begära för så himla mycket mer utav gratis böcker. Självklart så hade den säkert blivit bättre om någon hade jobbat igenom den och om författaren hade fått lite feedback på vad hon hade kunnat göra annorlunda. Men sånt kostar pengar... Så om ni letar efter en gratisbok med romantiskt tema kan detta vara något för dig....

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 332 visningar

Gillar