Where are they now - Charmed

En av mina första favoritserier var Charmed eller Förhäxad som den heter i sverige. Det var också den första dvd samlingsboxen som jag köpte till det som skulle komma att bli en stor samling av tv-serier och filmer. Så det är en serie som verklige har en speciell plats i mitt hjärta och därför tycker jag alltid att det är kul att se skådespelarna i andra serier.

Holly Marie Combs

Har gjort några mindre tv-roller sedan hennes roll som Piper i Charmed. Den största rollen hon gjorde var som Arias mamma i Pretty Little Liars. Hon var även gäst i Grey’s Anatomy då hon spelade systrar tillsammans med Alyssa Milano.

Alyssa Milano

Har medverkat i ett antal serier sedan Charmed slutade. Men en huvudroll i serien Mistresses och nu senast i serien Insatiable. Hon var som ovan nämt med i ett avsnitt av Grey’s Anatomy tillsammans med Holly Marie. Alyssa har också varit väldigt samhällsengagerad under sina åt i rampljuset. Hon var väldigt aktiv under Me-too, varit med och spridit information om AIDS och är dessutom politiskt aktiv.

Brian Krause

Blev väldigt populär i rollen som Leo the Chamed ones whitelighter, men efter det har han inte synts till i några större roller. Utan dykt upp i ett avsnitt i en serie här och var som gästskådespelare.

Shannen Doherty

Blev väldigt populär som Brenna i tv serien Beverly Hills men slutade efter några säsonger efter stora bråk med kollegan Jennie Garth. Samma sak upprepade sig under inspelningarna på Chamred då hon tillslut fick sparken efter bråk med Alyssa Milano. Vilket gav henne dåligt rykte men på senare år har hon dykt upp och jobbat med sina gamla kollegor från Beverly Hills, både på 90210 och BH90210. Hon var även med i ett avsnitt av Riverdale för att hedra Luke Perry efter hans plötsliga bortgång. Samtidigt hon har kämpat mot bröst Cancer under många år och gick tidigare i år ut med att hon nu är i stadie 4.

Rose McGowan

Kom in som en frisk fläkt i serien som den fjärde systern Paige och blev väldigt snabbt omtyckt av tittarna efter att Shannen Doherty lämnade serien. Efter det har hon gjort några filmer och dykt upp i några serier. Det jag kommer ihåg att jag sett henne i är dom två avsnitten då hon gästade Once upon a time.

Julian McMahon

Spelade djävulen Cole i Chamred i säsong 3-5 så han har egentligen inte varit med så länge, men han råkade vara en av mina favoriter och därför var jag tvungen att ha med honom i detta inlägget. Han har inte varit med i så himla mycket olika saker under sin karriär men spenderade åren 2003-2010 att vara med i serien Nip/Tuc. Han är just nu också med i den nya serien FBI: Most wanted.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Anngelic
Anngelic,

Cole var en av mina favoriter 😊 Knepigt egentligen att ingen av skådespelarna har fått någon större roll efteråt...

nouw.com/anngelic
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Ja det reagerade jag också på! Antar dock att dom tjänat så mycket pengar på serien och fortfarande gör så att dom kan ta de rollerna som de vill. För det är egentligen bara Brian och Rose som jag verkligen tycker har försvunnit. Alyssa och framför allt Julian har jobbat lyckats få roller i serier som gått bra 😊

nouw.com/sofiamattsson