When in Rome

Detta är en film som jag ville kolla in för några år sedan efter en av mina Veronica Mars perioder. Men då hade den inte kommit ut i sverige och jag kunde inte få tag på den.

Att säga att det är en fantastisk film går inte, men Kirstin Bell är fantastisk! Även om hennes karaktär är väldigt olik Veronicas så kan man ju självklart se spår av henne i allt Kirstin gör, vilket jag älskar! Lite kul att se henne jobba tillsammans med sin fästman Dax Shepard. Dock gillar jag honom mycket mer i Parenthood. Jag blev också ganska glad när jag kollade upp filmen och såg att min nya crush Josh Duhamel var med. Så två av mina favorit skådisar var med kan detta gå fel.
<

Ja det är den stora frågan, för insatsen av skådespelarna är riktigt bra. Storyn hade kunnat vara riktigt bra, men ibland är den lite för löjlig för min smak.

Det hela med om man tar upp mynten i fontänen tycker jag är helt okej. Mitt problem var karaktärerna som började förfölja henne och sättet det gjordes på hade kunnat vara bättre. Jag antar  dock att vissa tycker sådant är kul, dock inte jag.

Överlag tycker jag att filmen var okej, den vinner på sin charm och som jag nämde innan skådespelarna. Det är en mysig film som absolut är sevärd, men den saknar det lilla extra som gör att man verkligen fastnar för den....

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 360 visningar

Gillar