Vrigin River Säsong 1

Jag kan ha hittat en ny favoritserie, eller i alla fall en serie som har potential av att bli det. Den gav mig extremt många Hart of Dixie vibbar och det har kanske att göra med Doc som spelas av samma skådespelare som läkaren i just Hart of Dixie.

Den handlar om en sjuksköterska som flyttar till den lilla byn Virgin River för att hjälpa till då stadens läkare börjar bli gammal och närma sig pensionsåldern. Sen får man följa henne och hur hon sakta men säkert känner sig mer hemma och hur hon blir mer och mer förälskad i staden och människorna där.

Att hon skulle falla för bartendern förstod man direkt och att se hur deras vänskap utvecklats har varit en av mina favoritdelar. Dock så ska ju såklart en säsong avslutas med lite drama och nu när Jacks ex är gravid så ställer det så klart till med lite probelm.

Jag måste också säga att jag älskar Doc och Hope, deras relation är så himla härlig och jag hoppas faktiskt att dom ställer in sin skiljsmässa.

Vi har också Paige som troligtvis har blivit hittad av sin ex man, men jag tror att Preacher både kommer att hitta och rädda henne. Jag hoppas i alla fall det…

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer