Victoria & Pretty Little Liars

Har varit i sommarhuset med min mamma i helgen och av någon anledning så har jag inte hunnit göra något, tiden har bara sprungit iväg. Så jag har inte alls hunnit se så mycket som jag brukar, men har ändå lyckats beta av några serier som jag kommit ikapp i.

Victoria 1x2. Ladies in Waiting

Fortfarande väldigt imponerad av serien och gillar den verkligen! Vi får fortsätta att följa Victoria och hennes kamp för att få respekt och få vara drottning trotts att många är avundsjuka och vill komma i hennes väg och ta hennes plats. Hennes mamma har jag väl egentligen inte något emot, men Sir John gillar jag inte, sen har vi hennes farbror som också vill ha makten så hon fick lite problem, framför allt när Lord Melbourne sa upp sig som primärminsiter. Det gick hon dock inte med på och hittade på sätt för att få tillbaka honom vilket jag gillade!

Victoria 1x3. Brocket Hall

Det känns som att tiden går väldigt fort i denna serien, nu har de redan börjat med den stora saken att gifta bort Victoria, vilket hon inte var så förtjust i. Hittills har hon inte gillat någon men här har jag sett för många filmer om denna drottning för att skriva mer vill inte spoila er! Jag har kanske googlat lite också….

Victorias frieri till Lord Melbourne kunde jag inte ta så seriöst jag ser inte ett kärleksförhållande mellan de två utan mer ett mentorskap och stor tillit. Dessutom ska han ju vara 40 år äldre än viktoria även om det inte ser ut så i serien!

Pretty Little Liars 7x16. The Glove that Rock the Cradle

Det går ju inte att förneka att Lucas är lite skum just nu samtidigt som man gillat honom länge. Dock gillar jag tanken på att Lucas faktiskt är A det hade varit smart och mycket bättre än Cece. Aria är ju också en del av gänget även om man kan se att hon verkligen mår dåligt över det.

Sen har vi Spencer som har lite problem i och med att hennes pojkvän nu verkar tro att hon är skyldig. Samtidigt som jag inte kan göra annat än att tycka att hon får skylla sig själv med tanke på att hon har haft chansen att berätta allt för honom men inte gjort det. Nu lyckades dock Caleb och Hanna att förstöra lite bevis, men det har ju aldrig varit en bra sak tidigare…

Pretty Little Liars 7x17. Driving Miss Crazy

Nu börjar det hända lite grejer spännande nog verkar det som att det är Mona som faktiskt är A. Framför allt med tanke på att hon hade hela spelplanen på väggen bakom sig på slutet. Dock känns det lite som att vi been down that road before, men jag tycker också att hon var den bästa A vi har haft hittills. Frågan är bara varför, dock svarar det bara på varför Mona har kunnat alla svar….

Hanna och Caleb ska gifta sig, vilket inte känns direkt överraskande. Spencer fick träffa sin biologiska mamma vilket inte gjorde så mycket mer än att hon fick reda på att det inte är hon som spelar upp bandet hela tiden och så har vi Aria som är i en lite pressad situation från A, samtidigt som Emily verkar hänga med A hela tiden….

#victoria #prettylittleliars #pll #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar