Veronica Mars Trailer

Jag har varnat er innan, men jag gör det igen. Denna bloggen kommer ha väldigt mycket Veronica Mars inlägg under våren. som det känns nu kan jag döpa om den till Veronica Mars bloggen haha! Jag har valt att tona ner mitt Veronica Mars skrivande innan, för att jag vet att jag skulle bli på tok för uppspelt om jag skrev allt som hände med filmen. Jag kan inte ens läsa alla mail som rob skickar ut till oss backers, men nu när det börjar närma sig premiär så börjar jag tillåta mig att vara glad, eller glad är fel ord, överlycklig stämmer nog bättre.

Jag hoppas bara att dom inte har samma problem när som ska skicka filmen till mig som dom har med t-shirten. Jag har fortfarande inte fått min. Det är ju inte världens grej, det är inte något jag behöver utan något jag vill ha så att den blir en månad eller två sen är inte hela världen. Men filmen är något jag behöver. gärna nu!

Jag är just nu i mitten av säsong 1 och jag tror och hoppas att jag är klar med säsong 1 efter helgen :)

ÅHH vad jag längtar efter filmen!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Jag hoppas att jag kommer kunna få se filmer relativt snabbt, jag har ju nyligen fått upp ögonen för Veronica Mars och hann inte med att bli någon backer.. ^^
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag tror att den kommer att komma ut ganska fort så man kan se den. Nu börjar dom iof att planera mer bio tid för den. Men rob säger hela tiden att det är fansens film :)
nouw.com/sofiamattsson
Guest
,
Det enda som känns lite konstigt är ifall hon och Piz har varit tillsammans alla år som gått? Why?! visst huvudsaken är ju att hon och Logan blir tillsammans.. men det borde inte tagit så lång tid. Hoppas hon och Piz nyligen blivit tillsammans igen och att de inte hållt ihop sen College ^^
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Om jag har förstått det hela rätt så har de inte varit tillsammans hela tiden. Men det går en massa rykten och man vet aldrig vad som är sant ;)
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Åh jag vill se nu!!!! Måste köpa hem säsong 1 och 2 har ju sett dom på tv, men har 3an hemma men kan ju inte börja med den när jag har tänkt köra VM maraton :)
www.bokraden.blogspot.com