Veronica Mars Säsong 3


Denna gången såg jag inte säsong 3 med massa ångest över att serien snart skulle ta slut, utan jag längtade nästan efter det så att jag skulle kunna se filmen (vilket jag antagligen sitter och gör då ni får detta inlägget!)

Jag tillhör dom som faktist tycker att säsong 3 var riktigt bra och spännande (om man räknar bort slutet). Denna gången gillar faktiskt Parker, eller det gjorde jag innan också förutom då hon var tillsammans Logan.Ni vet ju att jag är ganska beskyddande när det kommer till mitt LoVe ship. Det som jag också kom på är att jag faktiskt aldrig har varit ett stort fan av Piz, skådespelaren gillar jag verkligen och har alltid gjort, men Piz imponerar helt enkelt inte på mig. Jag tycker inte illa om honom, men jag ser inte heller riktigt charmen med honom heller.

Fallet med våldtagsmannen tycker jag var riktigt spännande, det samma med vem dom mördade the dean.

Den måste jag också säga att jag tycker riktigt synd om Logan denna säsongen. Han hade helt rätt när han och Veronica gjorde slut igen, hon förväntatde sig att han skulle ändra sig, vilket han faktiskt gjorde och blev en riktigt bra kille! Men när han vill vara en bra kille och skydda Veroncia så blev hon arg. Jag har alltid tyckt att det uppbrottet har känts påtvingat för att hon Logan skulle sluta säsongen med ett uppbrott.

Som jag skrev tidigare så gillar jag verkligen inte slutet, men nu när det finns en film så kändes det bara som en vanlig säsongsavslutning som som man 7 år senare får en fortsättning på!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar