Vem är du?

Jag har verkligen inte en stor blogg och det har aldrig varit mitt mål. Mitt mål har att varit att hitta nya "vänner", ja det låter lite konstigt men det är lite så jag ser mina läsare/ andra seriebloggare. jag har hittat massa andra personer som gillar serier och som vill diskutera det som händer i serierna vi följer. Jag får massa bra tips om serier och jag blir en större nörd för varje dag som går 😉

Som jag skrev, jag har verkligen inte en stor blogg, men jag tror att jag har ganska många "trogna" läsare. Men av mina 100+ läsare så är det bara ca 15 som skriver och kommenterar ofta. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, för helt ärligt, vad vet jag om bloggar? Jag gillar ju serier! 😜 Men jag satt här och började fundera på vilka alla är som tittar in här varje dag det är ju många som inte lämnar en kommentar, självklart är det några som hamnar här av misstag, men det kan inte så många varje dag!

Det vore jätte kul om ni kunde presentera er och säga hej! Vilka serier följer ni? har ni några bra serietips? Hur ofta läser ni min blogg? Är det något ni saknar? Jag höll på att skriva varför ni läser den, men det är nog ganska uppenbart haha! 😃

Till er som faktiskt kommer in här varje dag och kommenterar tack så mycket! I Mars firar seriebloggen 2 år och nu är bloggen (och självklart serierna) ett av mina största intressen! Jag vet att jag är dålig på att svara på era kommentarer. Men just nu är jag inne i en period då jag jobbar väldigt mycket, vilket gör att jag är trött och däckar framför tv och ser på serier. Svara på kommentarer kommer lite på efter kälken. Sen glömmer jag helt ärligt bort det med, då alla kommentarer poppar upp som en notis på mobilen så jag läser dom direkt! Jag har lite dåligt samvete över detta och om jag ska ha ett nyårslöfte så är det att bli bättre på att svara snabbare 😊 Men det är inte något jag kan lova att jag gör förens i Mars då allt lungnar ner sig lite!

Om ni vill får ni gärna följa min blogg på Facebook och bloglovin. Ni som inte har bloggar får mer än gärna kommentera på Facebook. På det sättet så kan ni se när jag svarar på kommentarena!

Tack för ett fantastiskt år och god fortsättning! Jag ser fram emot att alla serier drar igång snart så vi har något att diskutera!

>

(för er som inte visste det så är det i skidbacken ni hittar mig om jag inte degar i soffan, är inte vintern underbar!?)

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 751 visningar

Gillar