Vem är A? Aria och Ezra?

När jag började skriva detta inlägget så började det som ett i serien om par som jag gillar eller inte gillar. Men under tiden jag skrev började tankarna skena iväg och resulterade i detta inlägget. När jag sedan googlade det var jag inte den enda med denna teorin. Om ni börjar undra efter ni läst detta inlägget så googla det, det finns många spännande teorier och "bevis".
<

Ett par i Pretty little liars som jag verkligen inte klarar av är Aria och Ezra!

Det var kanske lite spännande med dom två innan Ezra fick sluta som lärare. Men efter det tycker jag att han betydelse för serien har minskat markant och jag tycker faktiskt att Ezras storyline har blivit väldigt tråkig.

Därför brydde jag mig inte så mycket när dom gjorde slut i förra säsongen, men på något sätt så har jag ändå på känn att det inte är riktigt över för dom två.

Av alla utav pojkvännerna i serien så är Ezra den jag gillar minst och därför den som jag hoppas mest på är en del av The A-team.  Jag höll på att skriva att han är den som är jag är minst misstänksam mot av dom, men sen så ändrade jag mig…

Om man tänker tillbaka på första avsnittet, så var det faktiskt ungefär samtidigt som när Ezra kom in i bilden som As sms började komma. Han är äldre, jag vet kanske inte riktigt varför det är ett argument med det är det… Men han kommer också från en familj med mycket pengar, vilket A måste ha för att ha råd med alla grejer som hon/han gör…

Detta inlägget skulle dock handla om Aria och Ezra, så nu spårade jag in lite på ett annat spår, Aria är dock inte en spännande eller rolig karaktär så jag fortsätter i samma spår som innan. En sak som jag hade tyckt varit spännande och som hade kunnat göra Pretty little liars mycket bättre är om man hade kunnat få reda på att en av skådespelarna i serien just nu är A eller Red coat så att man hade kunnat gissa vem. För som det varit hittills så har de tagit fram en person gjort honom eller henne så skum som möjligt tills alla tror att den personen är A och den så visar det sig att alla har fel. Men det är trots allt ganska troligt att en av personerna i serien just nu är A och just därför tror jag att Ezra kan vara det för han är inte direkt skum.

Ja det kanske var ett ologiskt resonemang men i mitt huvud går det ihop i alla fall. Men vad tror ni, vem eller vilka tror ni är A?

Under tiden jag skrev detta inlägget så åkte Ezra högt upp på listan. Jag plockar bort alla föräldrar för jag tror inte att det finns några föräldrar som vill utsätta sina barn för detta plågeriet.

Andra personer som jag tycker verkar misstänksamma och som jag tycker har varit konstiga länge är:

  • Millissa (hon har kommit med massa förklaringar till allt som kastats mot henne, dock dåliga sånna)
  • Polisen (han har alltid uppträtt skumt)
  • Alisson (eller hennes tvilling, tror jag är Red coat, det är det enda logiska, även om det inte finns något logiskt i denna serien)

Nu kom jag inte på någon mer, men jag uppdaterar igen när jag kommer på något nytt.

Om man skulle välja en av tjejerna som är A så hade jag faktiskt valt Aria, kanske så jobbar hon och Ezra tillsammans. Hon är den som det verkar hända minst saker emot och som alltid kommer undan lindrigast. För visst händer det henne saker ibland, men hade jag varit A så hade jag också gjort saker mot mig så att inte alla skulle bli misstänksamma mot mig. Glömde bort Hannah en kort stund!

Efter detta så har jag nu helt plötsligt fått en ny lust att se på serien och jag började också plötsligt gilla Aria och Ezra tillsammans,  frågan är bara hur länge det håller i sig…

Jag hoppas att ni lyckats hänga med i svängarna, jag inser att det blev ett ganska rörigt inlägg!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest
,
Hon är väl inte alls den enda med ett "A" i sitt namn? "Hanna", hon har också ett "A" i sitt namn. Jag tror att det är Alisons tvilling som spelade Alison kvällen då hon försvann, och att Alison faktiskt lever och är "red coat".
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Oj haha glömde bort henne! Jag tror att en av tvillingarna är död, så ska det i alla fall i böckerna, sen så säger serie skaparen att dom inte ska göra som i böckers, men hittills så har dom tydligt gjort som i böckerna "som jag inte läst"... :)
nouw.com/sofiamattsson
Guest
,
Sluta att skriva skit om Aria och Ezra! Dom är bra och sluta att misstänka dom ,det är inte dom! Du kan ju säga att du tror att det är dom men du behöver ju inte skriva ett helt inlägg om hur dåliga dom är och att dom inte påverkar serien. Sluta att kolla på serien då! + du förstör för dom som älskar serien.. Vill inte vara dum men skriver bara som jag känner, blir så upprörd när folk skriver så..
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Jag förstår nog på sätt och vis vad du menar, för jag blev ganska sur när det visade sig att Toby var A eftersom han och Spencer är mina favoriter i serien. Detta är min teori och det är möjligt att den kommer ändras men just nu är jag ganska nöjd med den. Sen är det mycket möjligt att jag kommer sluta se på serien, jag tycker inte att den är lika bra längre. Men det får framtiden visa. Jag tycker att det är synd att du blir så upprörd, som sagt detta är min teori som jag är nöjd med och det är kanske lite vad jag hoppas på kommer hände. Men inget jag vet. Man kan inte gilla alla i en serie och som tur är tycker man olika. Dock tycker jag att det är väldigt kul att höra vad andra tycker och tänker om det :) Vem tror du är A?
nouw.com/sofiamattsson
Guest
,
Mona är A
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
Ja, men i sista avsnittet av säsong 3 så insåg man att Mona inte vet så mycket och inte Toby heller. Så nu känns det som man är tillbaka på ruta 1...
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Jag älskar Ezra men visst har jag misstankar att han med i A-team. Men tror aldrig Aria skulle vara med och angående Ezria så älskar jag dem tillsammans
Prettylittlespoby.blogg.se
Guest
,
jag tror de är tvilling teorin att alison hade en tvilling system som på fotot i hennes rum
SofiaMattsson
SofiaMattsson,
det tror jag också är ganska troligt, i alla fall att hon är red coat :)
nouw.com/sofiamattsson
Guest,
Eftersom att jag har sett hela serien inkluderat alla säsonger och avsnitt så vet jag vem som är vem. Jag hade en känsla ifrån början att Toby hade någon hålhake på tjejerna, vilket stämde överens med min teori när man fick se vem personen i svart var. Blev inte heller överraskad att Mona var med i the A team heller eftersom att vissa i gänget varit riktigt elak mot henne innan. Och red coat var inte heller så svår att lista ut, "A stand for Alison", kommer du ihåg det avsnittet? När man såg det blonda hårsvallet några gånger insåg man ju verkligen att det bara måste vara Allison.
www.frejja.devote.se