Veckans Serietips "Teen Wolf"

Här kommer ännu ett serietips för sommarens ”dåliga” dagar! Vi serietittare brukar uppskatta några sådana dagar en gång i mellan. Veckans serietips är Teen Wolf som enligt mig är en perfekt sommar serie!
<

Jag är så glad över att jag tog mig tiden att kolla igenom denna serien. Det är en serie som man verkligen måste ge en ordentlig chans, för helt ärligt är inte säsong 1 bra, det är som en lång introduktion till handlingen och karaktärerna, i alla fall så är som 6 första avsnitten ganska sega. Men något händer med serien och den får fart och säsong 2 är riktigt bra och det är säsong 3 också så långt jag har kommit.

Det är en ugdom/ung vuxen serie. Så om du gillar ungdomserier och serier med övernaturligt i sig så tror jag att Teen Wolf kan vara något för dig. Enligt mig är det en utav de bättre sommar serierna och tack vare karaktären Styles, som jag tycker har vissa likheter med den underbara Seth Cohen i the OC så får serien ett extra plus!

 

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Det är en sån serie jag tänkt att jag borde se, men som jag ännu inte börjat se :)
htttp://www.saramadeleine.se
Guest,
Stiles är helt klart bäst :D Han gör hela serien!
fiasfight.blogg.se
Guest
,
Om du gillar Stiles (Dylan O'Brien) måste jag tipsa om den här filmen http://www.imdb.com/title/tt1763303/ "The First Time". Du kanske har sett den? Tycker den var bra för sin genre och perfekt för en mysig sommarkväll :) O'briens karaktär påminner lite om den han spelar som Stiles. Filmens andra huvudperson är Britt Robertson som man känner igen från bl.a. serien Life Unexpected. Ett litet tips bara :) Kram!