Veckans serietips "Suits"

Här snackar vi kvalitet, jag blev helt förälskad i serien direkt. Den är smart, snabb och full av älskvärda karaktärer. Den har allt jag önskar att en serie ska ha plus lite till! Mike och Harvey är fantastiska och deras kemi är grym, bromance på hög nivå. Donna och Harvey, Luis och Harvey, Jessica och Harvey. Ja ni kanske förstår vinken, Harvey är grym helt enkelt, han i sig är en bra anledning att se serien, även om de andra huvudrollsinnehavarna också levererar.

IMDB beskriver serien så här:

”On the run from a drug deal gone bad, Mike Ross, a brilliant college-dropout, finds himself a job working with Harvey Specter, one of New York City's best lawyers.”

Jag tycker att serien passar till dom flesta men i första hand dom som gillar välskriva kvalitetsserier eller vill ha lite variation från alla ungdomsserier som dom ser på. Även de som tycker att advokatserier är intressant är suits ett bra alternativ.

De som föredrar, skrack, övernaturliget eller ungdomserier kan nog hålla sig borta från Suits, men jag vill ändå säga att jag tycker att den är väldigt sevärd!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer