Veckans Serietips "Significant Mother"

Det var över ett år sedan jag körde veckans serietips senast så jag kände att det var dags att köra igen. Dels för att jag nu har lyckats fylla på lagret av sedda serier lite.

Eftersom det var så längesedan sist så tänkte jag att jag drar igenom reglerna lite snabbt. För att jag ska kunna tipsa om en serie så måste serien ha en säsong, som jag har sett klart på. Jag ska vara helt up to date i serien som jag tipsar om. Vilket betyder att jag måste ha sett alla avsnitten som finns av serien. Detta för att ge en så rättvis bild av serien som möjligt då inlägget skriv. Egentligen så hade jag bara velat tipsa om serier som är klara, men ibland är det också kul att få läsa om serier som är aktiva just nu.

Significant Mother är en serie som endast har 9 avsnitt i dagsläget som sändes förra sommaren. Varför det endast blev 9 avsnitt är lite av ett mysterium för den var riktigt underhållande. Det är en komedi med 20 minuters avsnitt. Den handlar om två bästa vänner och vad som händer om du helt plötsligt börjar dejta din bästa väns mamma som du känt i hela dit liv.

Som ni hör så är det upplagt för en hel del awkward moments och riktiga pinsamheter. Samtidigt som den är är ljus och charmig och bjuder på många skratt.

Så vill ni ha ett lättsamt projekt att plöja igenom på några timmar så rekommenderar jag verkligen denna serien. Den kommer inte att bli mångas favorit serie, men det behöver inte heller alla serier att vara!

#veckansserietips #serietips #tv #seriebloggen #significantmother

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer