Veckans Serietips "Parenthood"

Vad jag har förstått så är Parenthood mångas favoritserie och visst är den bra och mysig, men jag tycker inte att den är fantastisk.

Jag skulle vilja beskriva den som en mysig familjeserie. Största anledningen till att jag började se serien är UNDERBARA Lauren Graham. Hon är en stor favorit hos mig efter Gilmore Girls, Lorelai var helt underbar och stark, men jag tycker inte att hennes karaktär Sarah liknar Lorelai alls. Jag förstår att det säkert är meningen, men det kan vara en stor förklaring till varför jag tycker som jag tycker.

Men usch vad negativ jag lät nu, men det var lika bra att få det ur världen direkt. Den har vissa likheter med en av mina favoritserier brothers and sisters. Jag skulle nog gå så långt och säga att gillar men den ena så kommer man också gilla den andra. Det härliga med Parenthood är att den är uppbygg på ett lite annorlunda sätt. Det är en familjeserie där man får följa 3 generationer, det vanligaste tycker jag är att man följer en familj oftast med ungdomarna i fokus (eller så är det jag som dras till den typen av serier). Jag gillar att hela familjen har en lika viktig roll. Allt från mor/farföräldrarna/barnen/barnbarnen. Det är en stor fläta och alla är lika viktiga. Det gör också att det hela tiden är många olika storylines att följa och det finns alltid en som man tycker är intressant.

Jag tycker att Parenthood passar perfekt att ta som ett maraton över sommaren, den är lättsam, mysig och väldigt sevärd!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 816 visningar

Gillar