Veckans Serietips "One Tree Hill"

Efter mitt Danmarks besök förra veckan låg jag så långt efter i alla serier att jag inte hade tid att göra ett veckans serietips. Men denna veckan kan jag inte skylla på för lite tid och för många avsnitt. Så här kommer det och veckans serie blir One Tree Hill!

One Tree Hill är min absoluta favoritserie så jag kan inte göra annat en att verkligen rekommendera den. Men när man börjar se på den ska man också vara beredd på att serien är 9 säsonger lång och det kommer ta lite tid. Jag rekommenderar därför att man börjar se på den då man har mycket tid, till exempel på lov eller semestern.

 

 

"Lucas och Nathan Scott är halvbröder, även om de inte känner varandra. Deras pappa lämnade Lucas mamma innan Lucas var född och de helt separata lev.

Allt ändras när de tvingas träffa varande varje dag efter att Lucas blev uttagen till skolans basket lag där Nathan är stjärnan.

Serien handlar om ett gäng ungdomar på Tree Hill High School och deras familjer. Det charmiga med One Tree Hill är att du får följa de olika karaktärer från livet i high school och in i vuxenvärlden med familj och barn."

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 0 visningar

Gillar