Veckans Serietips "Nashville"

Detta är en serie för alla som gillar Country musik. Men även om du inte gör det så behöver du inte döma ut serien innan du gett den några avsnitt. För i början så kändes den lite matt och blek. Man fick inte någon riktig bild av vad den kommer att handla om, men plötsligt så var man fast.

Det är ganska många karaktärer i serien och det tog ett tag innan man lärde känna dom och viste vilka alla var. Men när man väl gjorde det så blev serien mycket bättre faktiskt riktigt bra. Ja serien handlar om ett gäng musiker så det är en del musik i varje avsnitt men inte tillräckligt för att det ska vara störande på något sätt.

Tack vare att det är så många karaktärer och alla storys handlar inte om musik. Så finns det något för alla, alla kan hitta sin egna favorit.

Serien började att handla om Rayna och Juliette två stora stjärnor men olika som natt och dag, som måste åka ut på turne tillsammans för att rädda sin karriär.  Rayna är en gift två barns mamma och Juliette en ung diva med ett mörkt förflutet och större problem än vad man hade kunnat drömma om.

Det är en mysig feel good serie som jag varmt rekommenderar.

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 672 visningar

Gillar