Veckans Serietips "Game of Thrones"

Game of Thrones, är det någon som missat denna serien? Jag tycker att folk pratar om den överallt och innan jag ens hade börjat se den hade jag blivit mega spoilad. På många sätt är det en typisk HBO serie, hög kvalitet på alla sätt.

Det sämsta med serien tycker jag är första säsongen som jag bara tyckte var svår. Det var många karaktärer på olika ställen och namn att hålla reda på. Men när jag väl kom in i den, vilket tog ca 10 avsnitt så var jag fast. Den är oförutsägbar och det är omöjligt att gissa vad som kommer hända. Huvudkaraktärer dör som flugor och ibland känns det som man sprungit maraton efter man sett ett avsnitt, fast på ett bra sätt.

Så ni kan nog lista ut att jag verkligen rekommenderar Game of Thrones, jag tycker faktiskt att alla borde ge den en chans om inte bara för att se miljön som den utspelar sig i och hur otroligt välgjord den är. Man måste dock verkligen ge den en chans så man kan komma in i den ordentligt och verkligen förstår karaktärerna och vad den handlar om. Jag tycker att man ska passa på då man har tid. Då man måste fokusera på den då man ser på den. Därför passar den bra nu under sommaren då man är ledig. Annar skulle jag rekommendera att man börjar kolla på den till våren så man inte behöver vänta så länge på en ny säsong

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

elsacaspersson98,
Ja den är verkligen bra, Game of Thrones! Hade också svårt att komma in i den i första säsongen, men sen när man väl kommit förbi den där svåra början så är det verkligen värt det!
www.gillafilm.devote.se
nystrom_caroline
,
Jag brukar oftast tänka när jag börjar kolla på serier att "jag kommer aldrig lära mig vad de heter" men jag brukar oftast göra det.. förutom i Game of Thrones, de har så många karaktärer så det är svårt att hålla reda på alla ;-)