Veckans Serietips "Beauty and the Beast"

Detta var en serie som jag förra sommaren verkligen såg fram emot att kolla in. Därför blev jag också ganska besviken efter det första avsnittet. Som kändes som en dålig parodi av NCIS (som jag älskar, även om jag inte skrivit om den i bloggen) fast med en övernaturlig mix.

Denna känslan höll i sig ett tag, det kan jag inte förneka. Men detta är ett perfekt exempel på varför jag väntar med att göra mina serietips tills jag sett minst en säsong utav en serie. För när det vände blev serien jätte bra och det gick i stort sätt från ett avsnitt till nästa och efter det så blev den bara bättre och bättre. Det tog helt enkelt serien några avsnitt att hitta sin väg och det finns stor potential för serien att bli ännu bättre i säsong 2!

Serien handlar om Kathrine som är polis och en dag stöter hon på Vincent. Vinc är en före detta läkare och miltär som blivit utsatt för experiment och förvandlas till ett monster när han blir arg. Men även om han är ett monster så är han godhjärtad och vill inte skada någon, men det är inte så lätt när man hela tiden är jagad av hemliga agenter.

Något som jag gillar med serien är Kat och Vince fina kemi. Den fanns där från avsnitt 1 och det fanns aldrig något tvivel på dom två. Eller några tvivel men aldrig stora, och det gillar jag, ibland så kan paren man shippar få vara tillsammans dom kan få ha andra problem än just kärleks problem.

Serien var inte en utav dom bästa som kom ut under säsongen, men fortfarande sevärd!
<

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

Guest,
Jag gillar beauty and the beast mest kanske för att de man shippar får vara tillsammans, annars är det så mycket fokus på olyckligkärlek.
bokraden.blogspot.com
Guest,
Men herregud, är det hon som är med smalwille (Stavning) ? Fett awesome isåfall! Gillar din blogg förresten!
denorangabananensomvillvaraanonym.blogg.se/
Guest
,
Har du sett serien Chuck någon gång? Isåfall, vad tyckte du om den? :) Jättetrevlig blogg har du. Kram :)
Guest,
Sv: Jo, det var ganska äckligt. Tror du man kommer få reda på vem som är A i denna säsongen eller tror du det kommer komma ännu en säsong?
www.annch.blogg.se
melindabohman
melindabohman,
Hoppas du får en bra söndag fina du, puss.<3
nouw.com/melindabohman