Veckans Serietips "Arrow"

Nu är det dags igen för ett veckans serietips. Jag är ledsen över att dom kommer så sällan nu för tiden, men jag skriver dom så fort jag anser mig ha tillräkligt med kött på benen för att skriva ett ordentligt inlägg.

Arrow är helt klart en av de bästa nya serierna från denna säsongen. Den handlar om Oliver Queen, en rik playboy som är med om en båtolycka och är den ända som överlever. Han hamnar på en ö där det man håller på att testa nya vapen. Varje dag är en kamp och man måste verkligen tänja på  sina gränser för att överleva.

Innan Olivers pappa dog sa han åt Oliver att han måste rätta till felen som han har gjort och rädda staden som dom bor i. Det var så Arrrow födden, när Oliver äntligen kom hem var han förändrad och med en ny hemlig identitet. Med en pilbåge som hjälpmedel så tar han ner sina motståndare en efter en. Men vem är det egentligen som han letar efter?

Oliver inser att han inte kan arbeta ensam för länge och har två noga utvalda sidekicks som båda har sina egna specialist områden. Tillsammans letar dom efter skurken som vill förstöra deras hem.

Arroe är en jätte bra serie som jag verkligen rekommenderar, den är spännande och genomtänkt och ju längre in i serien man kommer desto mer involverad blir man i de olika karaktärernas liv och story.
<

Gillar