Veckans Serietips - Younger

Det har tagit lite tid men jag har nu lyckats ta mig igenom alla 6 säsonger av Younger. Egentlig har det inte tagit så himla lång tid då jag i stora drag, sett en säsong i veckan sedan jag började med den. Det är helt enkelt väldigt härlig och lättsam att ha på i bakgrunden eller när man är lite trött och inte vill tänka för mycket. Säsong 7 har precis dragit igång men jag är i dagsläget lite osäker om vart man kan se den i Sverige så kommer troligtvis att avvakta med den tills den har kommit ut på tv4 play.

Younger handlar om Liza som är 40+ nyskild och levt som hemmafru sedan hennes dotter föddes. Men plötsligt kastat hon ut i en verklighet där hon är för gammal för att få ett arbete. I ren desperation bestämmer hon sig för att ljuga om sin ålder för att kunna försörja sig. Lögnen blev en ond spiral för Liza, men vi tv tittare får följa något väldigt humoristiskt och härligt.

Idag finns det 6 säsonger på tv4 play, varje säsong har 12 avsnitt på 20 minuter. Så även om det finns många säsonger så är det inte ett jätteprojekt att dra igång med!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

by_anniess
by_anniess,

Tack för tipset! Tycker du att den var bra och sevärd? 😊

nouw.com/by_anniess
SofiaMattsson
SofiaMattsson,

Hej 😊 Ja det tycker jag verkligen att den är 😊

nouw.com/sofiamattsson