Veckans Serietips - The Umbrella Academy 

The Umbrella Academy är en serie som gått lite under radarn för mig, kanske för att jag under förra året hade orimligt mycket att göra och hamnade efter i alla serier som jag såg och tanken på att påbörja en helt ny serie fanns inte. Men när premiären av säsong 2 närmade sig såg jag mer och mer om serien som jag aldrig tidigare hade hört talas om. Men Hypen gick inte att ta miste om och några avsnitt in i säsong 1 förstod jag verkligen varför!

Serien är helt galet udda, med konstiga karaktärer men när man börjar förstå sig på karaktärerna så växer serien och man kan inte göra annat än att älska serien.

Den handlar om 7 syskon som blir adopterade av en vetenskapsman för att dom alla har unika krafter. Dom är alla födda på samma dag av mammor som inte hade varit gravida när dagen börjat och tillsammans utgör dom ett superhjälteteam. Men när dom växt upp så har dom splittrats och lever egna liv och det är inte förrän deras pappa dör som de alla återvänder hem. Då dyker också den försvunna brodern upp med en domedagsprofetia som de ska försöka stoppa!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

emelivet
emelivet,

Den har jag varit jättesugen på att se 😍

nouw.com/emelivet