Veckans Serietips - Lucifer

Kärlek är ett ord som jag skulle vilja använda när jag ska beskriva Lucifer! Det är en helt fantastisk serie som jag älskat sedan första avsnittet. Den fick först endast 3 säsonger men tack vare Netflix räddades den och nu har del 1 av säsong 5 släppts som var tänkt att bli seriens sista säsong, men netflix tog tillbaka det och har redan förnyat den för en sjätte och sista säsong!

Lucifer är djävulen som bestämde sig för att flytta till jorden och driva nattklubb till dess att han stöter på en polis som han bestämmer sig för att hjälpa att lösa brott.

Jag det är precis lika galet som det låter och hade kunnat bli helt galet. Men det blir det inte, det blir istället roligt, charmigt och helt underbart! Tom Ellis som spelar Lucifer är helt fantastik i rollen och är väl egentligen den stora anledningen till att serien är så bra. Men med det sagt får man inte glömma bort alla andra fantastiska karaktärer i serien som är med och lyfter den.

Jag förstår att serien låter konstig, men jag måste helt enkelt uppmana er alla att ge den en chans för det förtjänar den verkligen. Den är underbar!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer