Veckans Serietips - Gilmore Girls: A year in the life

Det har varit lite en trend de senaste åren att göra uppföljningar på gamla klassiska och älskade serier och tack och lov så var Gilmore Girls en av de serierna som vi fick se mer av. Netflix beställde 4 avsnitt / mini filmer av Gilmore Girls där man fick följa dom under ett helt år.

Jag har lite blandade känslor när det kommer till denna remake, jag hade nämligen extremt höga förväntningar på den, troligtvis för höga förväntningar. Men samtidigt har dom gjort allt som dom kan för att fansen ska bli nöjda och det är inte så lätt när man har 7 säsonger 3 olika kärleksintressen alla med många supporters och olika saker som dom älskade med serien. Jag vet att vissa av dom sakerna som jag älskade hatade andra och vise versa.

Det som jag kan säga om det är att jag faktiskt inte kan ha för mycket gilmore girls i mitt liv. Men man måste se den riktiga serien innan man ser denna.

#gilmoregirls #tv #tvserier #netflix #veckansserietips #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer

oliviasbokblogg
oliviasbokblogg,
jag har tittat på båda serierna och jag gillade den första mer än uppföljaren, för att i uppföljaren kändes så opersonlig.
nouw.com/oliviasbokblogg