Veckans Serietips - Chilling Adventures of Sabrina

  Jag tror att alla i min generation kommer ihåg Sabrina tonårshäxa som gick på tv för väldigt längesedan. Det är nog inte en serie som jag hade uppskattat idag men det gjorde ändå att jag blev intresserad av denna serien.

  Detta är en nyversion av den gamla klassikern men egentligen är det inte så mycket saker som är lika förutom namnen på karaktärerna. Denna serien är väldigt mycket mörkare och vuxnare i sin utformning och det fanns tillfällen som jag faktiskt blev lite smårädd.

  I denna versionen är Sabrina en halv häxa som har en mänsklig mamma och en trollklar till pappa. Hon växer upp med sina fastrar Zelda och Hilda. Men när hon fyller 16 år så är planen att hon ska ge upp sin mänskliga sida och börja på en skola med endast häxor. Men hon får kalla fötter och backar ur och förhandlar sig till att få fortsätta leva ett ”dubbelliv” men det blir mer och mer komplicerat för henne då hon själv får svårt att dra linjer mellan de olika världarna.

  Detta är en spännande och intressant serie, som jag verkligen rekommenderar för alla som gillar serier med inslag av magi.

  Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  Gillar

  Kommentarer