Veckans Serietips - A Discovery of Witches

Detta är en serie som jag har fått så extremt mycket tips om och alla som sett den har varit helt besatta av den och sagt att det är deras nya favorit serie så när ag skaffade HBO Nordic så var det en av de första serierna som jag tog mig an och det ångrar jag verkligen inte.

A discovery of Witches var inte alls vad jag hade tänkt mig men ack så bra. Den handlar om alla supernaturliga varelser, häxor, vampyrer och demoner och hur dom har en plan för hur man ska samlas men alla tre grupperna vill ändå vara av den arten som har makten och när det visar sig att det är en häxa som besitter möjligheten att lösa mysteriet utbryter kaos, framför allt när hon väljer att alliera sig med en vampyr efter att hon insett att hon inte litar på sin egen sort.

Än så länge finns det en säsong av serien men det kommer mera, första säsongen är baserad på den första boken av tre så min gissning är att också serien kommer att få tre säsonger.

A discovery of Witches är en serie som jag verkligen rekommenderar, är du en person som gillar övernaturliga serier är denna ett måste, men jag tycker att även andra borde ge den en chans. Det är en otroligt vackert gjord och välskriven serie med extremt duktiga skådespelare. Så mitt tips till er är att se den!

#veckansserietips #serietips #seriebloggen #adiscoveryofwitches #tv #tvserier

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer