Veckans karaktär "Kevin Walker"

 

De flesta serier har en karaktär som sticker ut, som går rakt in i hjärtat och du önskar att serien aldrig skulle ta slut för du vill följa den karaktären för alltid. Kevin Walker från Brothers and Sisters är just en sådan karaktär. Han är underbar på alla sätt någon kan vara det! Matthew Rhyrs gjorde att fantastiskt jobb med att föra Kevin till liv.

Kevin är seriens gay karaktär, men en sak som jag verkligen gillar honom och serien var att dom gjorde det så normalt. Han var en bror och framgångsrik advokat som råkade vara gay, istället för att han var gaykillen som också råkade vara bror och advokat. Kevin är en ganska bitter person många gånger och många av mina favorit scener med honom är när han är full och bitter, det är löjligt underhållande. Hade han bara varit den bittra överarbetande advokaten hade han nog inte varit min favorit, han är även snäll och omtänksam och ställer alltid upp för sin familj. Den kombinationen tycker jag blir en riktig hit!

När jag hade sett klart Brothers and sisters bestämde jag mig också att kolla in Matthews nya serie The Americans, även om karaktärerna är väldigt olika så gillar jag den verkligen, det är inte så ofta man hittar karaktärer som är så underbara som Kevin!

 

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 1 082 visningar

Gillar