Veckans avsnitts sammanfattning.

Det är lite lediga dagar i USA denna veckan och därför så har det inte kommit ut lika många avsnitt som det brukar göra under en vecka. Jag har dessutom jobbat lite mer än vad jag brukar denna veckan och har därför blivit lite sen med mina inlägg. Men här kommer ”veckans” avsnitts sammanfattning.

Jane the Virgin 4x6. Chapter Seventy

Janes bok släpptes äntligen så detta avsnittet var fullt med massa flashbacks på hennes tid med Michael vilket vart fint. Min favorit scen i avsnittet var dock när hon gav boken till Rafael och han blev helt rörd. Petra har också en plan för att få tillbaka hotellet, vi fick också reda på förra veckan att det var någon som skulle dö i detta avsnittet och det blev Petras tvilling. Det var upplagt som ett självmord, men jag undrar om det inte var deras kära mamma som gjorde för att få behålla hotellet.

Sen har vi också det faktum att Adam tog jobbet i LA och ska flytta. Jag gillade Adam, men vill faktiskt hellre ha Jane med Rafael.

Supergirl 3x7. Wake up

MON-EL är tillbaka!!!! Jag är så lycklig över det faktumet att jag faktiskt inte bryr mig jätte mycket om något annat i avsnittet. Fine han och Kara är jätte fina tillsammans och ett riktigt bra par. Men grejen är att jag är ett stort fan av Chris Woods och är bara glad över att han faktiskt är med i serien igen. Visst han kommer nu från framtiden och han är gift med en jätte söt tjej som också verkade vara jätte trevlig. Det kan jag leva med även om jag tycker lite synd om Kara.

Sen har vi Lenas nya anställda som också är från Krypton, men inte är från den goda delen. Jag gillade verkligen henne tillsammans med hennes dotter och är inte alls så förtjust i att hon tappade hela sin personlighet. Jag hoppas att dem kan lösa det på något sätt!

The Flash 4x7. Therefore I Am

Jag blev faktiskt irriterad på alla utan Barry i detta avsnittet, samtidigt var det så himla spännande, ett av de bästa avsnitten på länge av denna serien!

När jag tänker efter så är jag faktiskt lite irriterad på Barry, för han gjorde många korkade saker och att gå runt inne i hemmet av personen som han faktiskt misstänker utan att dölja ansiktet är korkat. Sen har vi Iris som BARA pratade om bröllopet och alla andra som inte trodde på Barry. Heja Barry säger jag bara!

Legends of Tomorrow 3x7. Welcome to the Jungle

Gänget åkte till Vietnam där Groth var och skulle bli en ny gud och skapa en planet utan människor. Självklart var det Damion som låg bakom det som allt annat, men det löste sig ganska bra. Mick stötte också på sin pappa och fick lära känna honom innan han blev det svinet som Mick fick växa upp med. Dock var han ju väldigt speciell och det var lite kul att se dem tillsammans för dem var löjligt lika i vissa lägen!

#supergirl #theflash #legendsoftomorrow #janethevirgin #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer