Veckans avsnitt (som jag hunnit se)

Eftersom jag har pendlat så mycket mellan Göteborg, lund och Malmö denna veckan så har det blivit lite mindre serietittande, men jag har försökt att kompensera det lite att lyssna på böcker på tåget i stället och det har funkat ganska bra. Så nu har jag en helg att se lite serier och vara ute i solen innan en ny pendlingsvecka och examensvecka kommer igång!

Reign 4x13. Cupa de Grace

Ibland hatar jag verkligen Marys nya kung, men sen gör han något som gör att jag faktiskt får hopp för dem, det behöver nödvändigt vis inte vara kärlek utan ett partnerskap där de jobbar mot samma mål, just nu att överleva och se till att barnet överlever.

I frankrike är det kaos och jag gillar Henry mer och mer, vill inte att han ska lämna Frankrike, dessutom såg han faktiskt lite sårad ut när Charles älskarinna inte valde hans sida…

Elizabeth har nu också hittat en blivande make, frågan är bara om hon kan gå med på hans villkor.

Jane the Virgin 3x20. Chapter Sixty-four

Ibland händer det så himla mycket i ett och samma avsnitt Rohgelio fick reda på att han ska bli pappa med sin ex fru som han spelade in en serie med och han och Xiomara gifte sig.

Man fick hopp om Jane och Rafael som snabbt bara försvann och hon hittade ett brev från Michael och träffade sitt ex Adam som är samma ”person” eller ja skådespelare som spelar Scott i Teen Wolf.

Petra blev dessutom utlurad av sin syster och hotad med pistol och samma sak händer Rafael inne på hotellet men han syster hotar med att ta allt han äger ifrån honom istället.

Gotham 3x19. All Will Be Judge

Alfred har listat ut att Bruce inte är Bruce, vilket verkligen var på tiden. Dessutom känns det som att den riktiga Bruce faktiskt är hos en person som vill hjälpa honom och som anser att den hemliga organisationen har gått lite för långt.

Pingvin och ”the Riddler” är nu ärkefinender samtidigt som partners och ska försöka samarbeta även om det inte går så bra hela tiden.

Det är också lite skrämmande att Lee verkade få i sig viruset eller missförstod jag den delen?!

Riverdale 1x13. The Sweet hereafter

Eftersom förra avsnittet kändes så mycket som en säsongsfinal så har jag faktiskt missat att det kom ett till avsnitt. Avsnittet var egentligen jättebra i alla fall fram till de sista sekunderna då Archie och hans pappa möttes för att äta och någon är där inne och rånar dem. Frågan är vem som blev skjuten och hur alvarligt det är. Känns ju inte som att Archie kommer dö i alla fall.

Jughead blev erbjuden att gå med i sin pappas gäng eftersom han inte har gett upp några namn. Lite korkat av Jughead kan man tycka men samtidigt en trygghet att veta att det finns någon där som skyddar honom

The Blossom är i än större kris än någonsin, inte bara tog Cliff självmord för att han inte ville bli avslöjad som knarksmugglare men Cheryl fick ett litet spel och tände eld på hela huset….

#gotham #riverdale #janethevirgin #reign #tvserier #tv #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer