Vad hände egentligen i Bachelor?!

Jag åkte bort lagom till sista avsnittet av Bachlor, just det avsnittet som dom teast så mycket om när Emma sitter och säger att hon ska släppa en bomb. Det gör ju att förväntningarna är på topp och man tror att något stort ska hända. MEN det som händer är att hon traskar fram där och säger att även om Sebastian inte har behandlat varken Jennie eller Annika rätt så gillar hon honom ändå och han är en bra människa. Hallå, jag trodde ju att något roligt skulle hända, för varenda människa kan väl räkna ut att tv vinklar saker åt ett håll och att hon han sitter där med ett gäng tjejer emot sig så kommer det att bli svettigt och jobbigt. Dock var det ganska fint av Emma att faktiskt stötta sin vän. Men allt kändes bara så fel!

Om vi ska prata om säsongen i sin helhet så tycker jag att den var okej, en inte lika bra som förra. Men allt handlar ju om personerna som är med och Sebastians favoriter var många gånger ganska tråkiga, det är ju bara att kolla på Jennie, svin tråkig besserwisser som man inte orkade se på! (ja jag vet att jag inte känner henne, så just nu pratar jag om underhållningsvärdet och hur hon framställdes i tv). Annika var lite ödmjukare och kändes snällare, men fortfarande ganska tråkig. Emma fick man inget grepp om. Hon var väldigt anonym i början så man blev nyfiken på henne när hon plötsligt började få tv tid.

Elisabeth får man tycka vad man vill om, men så länge hon var med hände det ändå något, sång i efterhand var det nog bra att hon var med så länge som hon var!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • Tv-Serier
  • 205 visningar

Gillar

Kommentarer