Vad gör skådespelarna från The O.C nu?

För ett tag sedan fick jag en förfrågan om att göra ett inlägg om skådespelarna i The OC, lite fakta om dom och vad dom har för twitter/instagram. Det tog mycket längre tid än vad jag trodde att få ihop detta inlägget, men nu är det äntligen klart!

The OC skådespelarna
<

Mischa Barton
Twitter: MischAmazing
Instagram: mischabartonboutiquelondon
Vad gör Mischa nu:
Hon driver en butik i London. Det går många rykten om varför hon var tvungen att lämna serien. Men många rykten säger att hon missköte sig inte dök upp i tid till inspelningarna. I början av the OC tiden fick och många priser och man trodde att det var hon som hade den ljusaste framtiden av de 4 huvudrollsinehavarna. Riktigt så blev det inte och hon har inte haft många riktiga skådespelarjobb sen hon lämnade The OC. Enligt IMDB så har hon 3 filmer som kommer ut i 2013.Kolla in hennes instagram för mer info om butiken.

Rachel Bilson
Instagram: Rachelbilsonofficial (har inte hittat uppgifter om att det är ett riktigt konto)
Vad gör Rachel nu:
Rachel har huvudrollen i Hart of Dixie. Där hon spelar Zoe Hart, en New York doctor som flyttar till Blue Bell. Karaktären har sina likheter med Summer i början, men man lär sig fort att älska henne som Zoe. Hart of Dixie är en av mina favoritserier på tv just nu.

Benjamin McKenzie
Twitter: ben_mckenzie
Vad gör Ben nu:
Ben har det gått bra för sen The OC slutade. Han har en ny serie som har hållit på i flera år. Den har jag glömt bort, jag såg den på tv när den var ny. Så Southland är en av serierna som jag ska ta och kolla in...

Adam Brody
Twitter: AdamJaredBrody
Vad gör Adam nu:
Underbara Adam har tyvärr inte haft någon störra framgång efter The OC, vilket jag verkligen tycker är synd för han är fantastisk. Men han är nog den som fortfarande blir mest förknippad för sin roll som Seth och det kan vara den del av problemet. Även Adam har några projekt nu och förhoppningsvis hittar han något bra som passar honom snart. Han har även fått lite extra uppmärksamhet det senaste eftersom han och Leighton Meester (Blair Waldorf) är tillsammans. Jag har också läst att dom två ska vara med i en film tillsammans och en film med Adam kan man inte göra annat en att längta efter! 

Willa Holland
Twitter: Willaaaah
Instagram: willaaaahh
Vad gör Willa nu:
Willa spelar Thea Queen i Arrow just nu. Men innan hon fick sin roll i Arrow så har hon varit med i en del filmer och med tanke på att hon fortfarande är ung (född 91) så har hon hunnit med en hel del.

Autumn Reeser
Instagram: autumn_reeser
Twitter: autumnreeser 
Vad gör Autumn nu:
Autumn blev en stor favorit under säsong 4. Hennes karaktär var fantastisk. (Vet att det inte har något med var hon gör nu, men behövde bara säga det) Autumn har under denna "säsongen" varit med i serien Last resort (som jag funderar på att kolla på).  Jag tror också att hon blivit Castad för en ny Pilot till hösten. Hon har även varit med i Entourage och Hawai five-0.

 

Övriga skådespelares twitter:
petergallagher
TheRealMsClarke

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 429 visningar

Gillar