Upto date i Scandal

Innehåller affiliate-länkar

Nu är jag ikapp i Scandal vilket känns väldigt bra. Nu när jag har tiden kämpar jag för fullt med att komma ikapp i så många serier som möjligt så att kunna bocka av ännu en känns väldigt bra. Dessutom börjar nästa säsong snart och jag brukar vanligtvis följa Scandal veckovis. Dock ska jag försöka jobba mig igenom ännu mer serier nu när jag fortfarande har tid och innan alla serier drar igång igen för fullt!

Scandal 6x13. The Box

Olivias pappa är en slug jäkel och bra var det, för visst hade jag rätt efter förra avsnittet jälvklart hade dom en plan på vad som skulle göras om Mellie inte följde deras order. Samtidigt är jag glad över att Fitz inte gav vika för terroristerna för det är ju precis det dom är. Så även om jag själv blev lurad av Roland på slutet när han låste in Olivia så kan jag inte annat än att uppskatta hans plan och hur han såg till att bli av med alla de andra bomberna. Så nu är frågan vad nästa kaos grej kommer att vara….

Scandal 6x14. Head Game

Hur sjukt var det inte att dom gick runt med detta jäkla huvud hela tiden. Dock lite kul att Roland hade något sätt att få fram DNA. Dock blev jag lite nyfiken på vem hon nu var och vad Olivias käre far har för information. Han såg minst sagt störd ut när det visade sig att han inte skulle få fly iväg på sin efterlängtade semester.

Det känns dock så himla konstigt att Fitz snart är klar med sin tid som president, frågan är också vad hans roll i serien kommer att bli då…

Scandal 6x15 Tick, Tock

Olivias mamma är faktiskt ganska skrämmande. Men vet ju inte om man går i hennes fälla eller om man faktiskt överlistat henne. Jag vet faktiskt inte om jag tror på att hon är där för att rädda Olivia eller om hon använder det för att komma ut. Det som också är jobbigt är att man inte vet om Mellie är säker och jag förstår att det är viktigt att stå framför alla och svära eden hon är trotts allt Americas första kvinnliga president…

Jag tror också att jag fick svar på vad Fitz ska göra, han ska ta över Olivias pappas gamla jobb…

Scandal 6x16. Transfer of Power

Just nu är jag faktiskt inte ett stort fan av Olivia. Hon är smart, karismatisk och vacker, men just nu tycker jag att hon går för långt och jag litar inte på henne. Framför allt inte efter att hon såg till att Fitz inte skulle leda B16 men nu så har hon sett till att hon gör det istället. Jag tror inte på att ge en person så mycket makt, det kan bara gå fel och just nu känns det som att hon börjar att tappa kontrollen. Sen har vi hela grejen med hur dom döda vice presidenten vilket jag inte heller gillade. Hon är smart och hade kunnat hitta något annat sätt att bli av med henne.

#scandal #tv #tvserier #seriebloggen

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 214 visningar

Gillar