Torsdag och Fredags serierna

Det känns härligt att ha lite serier på mitt veckoschema igen och kanske framför allt att Chicago serierna börjar komma igång också. Sen älskar jag #TGIT serierna också så att ha avsnitt av både Grey’s och How to get away with murder känns lite lyxit. Dock kommer mina tankar om Grey’s i nästa inlägg!

Chicago Fire 6x1. It Wasen’t Enough

Jag hade lite panik när förra säsongen slutade för det kändes som att hälften av personerna i serien skulle dö i branden och detta hade inte varit första gången som viktiga karaktärer skulle plockas bort på detta sättet. Men till min stora lättnad då överlevde alla på ett mirakulöst sätt och serien rullade vidare på sitt vanliga sätt.

Seeveride har nu en roomie och där tror jag att något kommer att hända, hans tjej dog i förra säsongen men här har det ändå varit något på gång innan så nu tror jag att det blir på riktigt.

Bodens fru hade också fått ett nytt jobb där en brand bröt ut och hon säger att den inte var en olycka…

How to get away with Murder 4x1. I’m Going Away

Detta avsnittet var inte direkt vad jag hade förväntat mig, framför allt för att jag inte hade räknat med att Analise skulle göra sig av med hela sitt team. Samtidigt som det kanske är bra och låta alla komma tillbaka på egna villkor eftersom teamet just nu inte är så bra vänner och alla bara bråkar.

Laurel vet att hennes pappa ligger bakom mordet på Wes, dessutom ljög hon för honom och sa att hon hade gjort en abort. Dock undrar jag lite över den sista scenen när hon vaknade upp på sjukhuset och barnet var borta. Kan det vara det som denna säsongen verkligen kommer att handla om?!

Gotham 4x2. The Fear Reaper

Bruce har nu fått sig sin kostym och börjar på riktigt bli batman vilket jag tycker är jätte kul. Dessutom har Barbara kommit tillbaka och hon är inte alls död, så har hon också fått tillbaka sin gamla partner plus Selena, god for here! Ivy tog någon typ av gift för att bli starkare vilket kanske inte riktigt var lika bra, tror det kan bli problem där.

Sen har Gordon hela sitt problem med att Pingvin avgör vilka som får vara brottslingar och poliserna verkar inte ha något emot det…

Chicago PD 5x1. Reform

Stackars Jay, det kan inte ha varit annat än fruktansvärt att inse att man skjutit och dödat ett barn! Inte nog med det så är Erin borta vilket måste vara jätte jobbigt också. Jag är dock lite besviken att dom inte gjorde lite mer för att förklara att hon är borta och varför, men jag hoppas att man i framtiden kan få lite större insikt i hennes undercover arbete.

Det verkar också som att Hank har fått sig en ganska stark motståndare, jag är dock riktigt glad över att Antony är tillbaka, är ju inte ett jätte stort fan av Chicago Justice, men älskar Chicago PD!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

Gillar

Kommentarer