Top Model Sverige säsong 6

Ibland är det skönt med ett lite minre projekt och det blev top model för mig. Jag har nämligen börjat prova viaplay, vilket är jätte smart när man vill se på serier på Ipaden.

Sen vill jag tillägga det är inte många gånger det har hänt att min favorit faktiskt vinner hela skiten! Jag älskade Josefins kaxiga attityd sen starten, sen tyckte jag också om att hon hade något bakom panbenet. Det fanns ju dom som var riktigt korkade! Att Bitcharna åkte ut ganska tidigt för en gångs skull är en vinst för mänsklighet, det går att göra underhållande tv ändå!

Den andra som jag tyckte var extremt underhållande att titta på var Pamela, hon tillhör dom som kanske inte var lika smarta, men hon var ju yngre också! Hennes engelska var extremt underhållande och nästa halva programmet med tillbakablickar handlade om henne.

Makeover avsnitten i topmodel kommer nog alltid tillhöra mina favoriter och så har det alltid varit, att se när någon går från helt vanlig, till att verkligen se ut som en model. Jag förstår inte varför tjejerna inte litar på stylelisterna som lyckas ju alltid!

Att den även utspelade sig i LA dit jag snart ska flytta gjorde det kanske lite mer intressant för mig!😃

På viaplay finns också säsong 7 av topmodel sverige och den har jag också tänkt mig att kolla in! Den svenska är inte lika bra som den amerikanska men den har ett underhållningsvärde ändå!

Följ mig på - Facebook - Bloglovin - Nouw

  • 660 visningar

Gillar